2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم😍 دارم می‌رم بی‌بی بخرم ان‌شاالله که باشم مرسی که به یادم هستی

توروخدا زودی بهم خبر بدع...اندلزه ای ک براخودم استرس داشتم الان استرس دارم...انشالله ب حق بی بی رقیه خدا جواب صدازدنات داده....انشالله ب حق علی اصهر حسین نی نی دار شدی

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون
توروخدا زودی بهم خبر بدع...اندلزه ای ک براخودم استرس داشتم الان استرس دارم...انشالله ب حق بی بی رقیه ...

قربون دل پاکت برم من اگه باردار باشم به لطف دعاهای توعه بی شک🥰🥰🥰🥰

قربون دل پاکت برم من اگه باردار باشم به لطف دعاهای توعه بی شک🥰🥰🥰🥰

من کی ام عزیزم من یک ادم گناهکارم ک قابل نیستم ولی خدارو بحق ادمای پاک درگاهش بحق دل تو ک توش حسرت ی بچه اس....بحق عزیزای درگاش قسم میدم باردار باشی....خدااااگر الان داری صدامو میشنوی بهت میگم این دوستمو از نعمت عزیز بچه بی بهره نزار..خدا بحق علی و گریه های شبانش تو چاه..اشک این زنو درنیار 

من کی ام عزیزم من یک ادم گناهکارم ک قابل نیستم ولی خدارو بحق ادمای پاک درگاهش بحق دل تو ک توش حسرت ی ...

عزیزم من سه تا بی بی خریدم بعد داروخونه نزدیک مغازه شوهرم هست گفتم یه سر بهش بزنم بعد برم خونه تست کنم بی‌بی رو الان منو نگه داشته خودش رفته مغازه خوراکی بخره بیاد😂😂😂

عزیزم من سه تا بی بی خریدم بعد داروخونه نزدیک مغازه شوهرم هست گفتم یه سر بهش بزنم بعد برم خونه تست ک ...

انشالله ک همیشه ب خوشی باشین عزیزم....انشالله لبتون خندون باشه همیشه ..اینجا الان اذونه...دعا میکنم بی بی چکت مثبت بسه ب حق این وقت شریف و اسم اعظم خدا

انشالله ک همیشه ب خوشی باشین عزیزم....انشالله لبتون خندون باشه همیشه ..اینجا الان اذونه...دعا میکنم ...

ان شاالله عزیزم همیشه بهم دلگرمی دادید خودمم خیلی امید دارم مثبت شد حتما همه رو دعا می‌کنم و بهتون خبر می‌دم

ان شاالله عزیزم همیشه بهم دلگرمی دادید خودمم خیلی امید دارم مثبت شد حتما همه رو دعا می‌کنم و بهتون خ ...

منم امید دارم ..انشالله بی بی شریفه بحق پدرش جوابتونو بده ...