دخترنازی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 عنوان کمکم کنین فکرم داغونه 94 بازدید | 3 پست شوهرم از زندگی قبلیش یه دختر داره که دسته مادرشوهرمه ماهی ۴۰۰تومان یارانش میگیره وبرادختره هیچی نمیخره اماتامن یه لباس چیزی برابچه هام میخره مثله اینکه هووم باشه سریع به شوهرم میگه براین دخترتم بخر.ماخودمون دوتادخترداریم.شوهرمم گوش میکنه بهش میگم پس چرا یارانه وبهش میدی که هیچیم نمیخره برادخترت.شوهرم زیادبه حرفه من نیست.ازاین موضوع که مادرشوهرم مثله هووهابامن برخوردمیکنه خسته شدم. میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی... 1401/11/07 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرخانومی30 عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 2104 دلش برا بچه میسوزه بعدم چهارصد خرج خورد و خوراکشم نمیشه که
دخترنازی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 550 وای چ سخت 😓چرا دختر شوهرت پیشتون نیست خودش نخواست به مادرشوهرش خیلی علاقه داره ماهم نخواستیم جداش کنیم.امامادرشوهرم هرکاری من برابچه هام میکنم اونم میکنه ازاین خیلی حرصم میگیره. میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...