2777
2789

قبلش همسرم ب برادرش زنگ زد ک خونه هستید میخاییم بیاییم

خلاصه چون همسایه هستیم یکم طولش دادیم تا اماده باشن

مادرشوهرمم گفتیم ببریم ک جاریم بحث قبل نکشه وسط...

وقتی وارد شدم دخترش همسن پسرمه13سالشه بشدت دخترمغروریه 

به حالت پشت چشم نازک کرد و گفت سلام 

دیگه جعبه خامه رو دادیم به دختره و به مامانشم دست دادم و نشستیم اولش خشک بودیم کم کم یخمون بازشد و جاریم ی عالمه حرف نگفته داشت کلی حرف زد 

طبق معمول هیچ وقت برای پذیرایی از من احترام نمیذاره همون چای تنها فقط....

البته ک ادم برا شکمش ک جایی نمیره ولی میخاستم بگمتون ک اهل پذیرایی از مهمون نیست،خلاصه یه چهل دقه نشستیم بیست دقه فقط تعریف از دخترش کرد طبق معمول....

منم موقع خداحافظی ازشون تشکر کردم ک این مدت به ما اجازه داده بودن از کنتورشون استفاده کنیم 

(کسایی ک نمیدونن قضیه چیه تو تاپیک قبلیم هست)...ولی نمیدونم چرا احساس میکنم ته دلم باهاش دیگه صاف نمیشه 

لعنتی بدجوری ازچشمم افتاده😓

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

همسایه ایم لعنتی بهرحال هرطوریه چشم تو چشم میشدیم نمیخواستم قهرمون ب سال بکشه

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هم خودم هم پسرام هم همسرم با لباس رسمی رفتیم 

با اینکه خونشون دیوار ب دیوارمونه 

من هیچ وقتم باهاش رفت و امد زیادی نداشتم 

کار خوبی کردی دلت بزرگه ..

من اگه الان بگن اگه نری خونه جاریت برای آشتی تیکه تیکتم میکنیم نمیرم .

اصلا نمیتونم پا رو غرورم بزارم به هر دلیلی .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

نادونی کردم دردودل کردم اینم صاف گذاشت کف دست اون جاری دیگم و....

کار خوبی کردی دلت بزرگه .. من اگه الان بگن اگه نری خونه جاریت برای آشتی تیکه تیکتم میکنیم نمیرم . ...

حالا جاری من اینجوریه سالهاس با زنداداشش قهره پیش قدم نمیشه اصلا

ما سه تا جاری هستیم که همه تو یه کوچه همسایه ایم اصلا خونه هم رفت و امد نداریم .تو کوچه باهم سلام علیک میکنیم بعدش میریم پی کارمون 

من که عروس بزرگه بودم این رسم رو جا انداختم بقیه هم همونو دنبال کردن 

راحت کنار هم زندگی میکنیم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ما سه تا جاری هستیم که همه تو یه کوچه همسایه ایم اصلا خونه هم رفت و امد نداریم .تو کوچه باهم سلام عل ...

خیلی عالیه افرین

منم مث شمام

ولی اون دلش میخاست دم دقه دخترش خودش بیان خونمون به همه میگف این نمیاد رفت و امدی نیست

تازه اینجوری بودم ک بلوا بپا کردو شر درست کرد 

فک کنم اگه رفت و امد میکردم باهاش دیگه چ غلطا ک نمیکرد....

چطوری؟ مگه میشه؟ یعنی شب نشینی، مهمونی، شام؟ هیچی؟

اره خیلی راحته ک

همه ی چیزی بنام دیوار داریم حریم خصوصی

اتفاقا همسایه های ماهم چهارتا جاری دیوار ب دیوارن 

ک اونام اینجوری نیستن ک هرشب خونه هم باشن

و فقط اون دوتا ک خواهرن باهم جاری شدن همیشه شب نشینی دارن

چطوری؟ مگه میشه؟ یعنی شب نشینی، مهمونی، شام؟ هیچی؟

اصلا و ابدا 

فقط عید در حد یکساعت شب نشینی میریم اونم بخاطر کرونای سالای قبل ترک کردیم 

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
اصلا و ابدا  فقط عید در حد یکساعت شب نشینی میریم اونم بخاطر کرونای سالای قبل ترک کردیم

احتمالا همتون با خانواده خودتون رفت و امد دارین اره؟!