دختر_مامان_بابام مدیر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 عنوان معنی این جمله انگلیسی چی میشه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 22 پست خودم زدم ترنسلیت ترجمه کنه اما چیزی که میاره اصلا معنی نمیده..شما میتونین معنی کنین؟! ممنون میشم🌹پ.ن: طرف گذاشته بیوی اینستاگرامشliving to this fucking word اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 1401/11/07 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 زندگی کردن در دنیای لعنتی البته fucking معنی دیگه میده که اونونمینویسم خودت سرچ کن والا سرچ کردم فقط میاره لعنتی 🙁 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ali_ma عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 431 فکر میکنم جملش چند تا اشتباه داره اول اینکه بعد از living to نمیاد بعد کلمه باید world باشه در کل احتمالا خواسته یچیزی بگه واسه کلاس گذاشتنشاید منظور این بود این دنیای لعنتی رو باید زندگی کرد
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 زندگی در این دنیای fuck 🖕معلومه خب یعنی چی؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
86lonely عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 2234 والا سرچ کردم فقط میاره لعنتی 🙁 نه اون معنی دیگه میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمیدانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 فکر میکنم جملش چند تا اشتباه داره اول اینکه بعد از living to نمیاد بعد کلمه باید world باشه د ... نمیدونم والا ممنونمدرسته احتمالش هست برای کلاس گذاشتن باشه😂 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ali_ma عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 431 نمیدونم والا ممنونم درسته احتمالش هست برای کلاس گذاشتن باشه😂 با توجه به بی و سر ته بودن جملش احتمالش همینه نمیدونم والا جدیدا انگار کلاس داره ینفر کلمه f uck رو استفاده کنه یا فاز اینو برداره که لعنت به دنیا و اینا
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 با توجه به بی و سر ته بودن جملش احتمالش همینه نمیدونم والا جدیدا انگار کلاس داره ینفر کلمه f ... بله اون شخص هم خیلی فاز گنگ بودن و اینا داره احتمالا همینه 😂😅 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم