2777
2789
عنوان

چپ افتادن چشم ها در عکس🤓

3231 بازدید | 16 پست

بچه ها من تو بیشتر عکسام حس میکنم چشمام چپ افتاده. یعنی تو عکسایی که دارم به دوربین و رو به رو نگاه میکنم یکیش درست سر جاشه ولی اون یکی وسط نیست و انگار که انحراف داره به یه سمت دیگه. به خاطر همین کلی از عکسامو سر همین موضوع حذف میکنم. 🤷🏻‍♂️

چند وقت پیش یه عکس دسته جمعی گرفتیم و کلی احساس زیبایی داشتم. ولی وقتی عکسمو زوم کردم دیدم ای ی ی ی ی ی این دیگه چیهههه .قشنگ  لوچ افتاده بودم و سریع پاک کردم که کسی نفرسته واسه خودش ...🧐

بگید چیکار کنم؟ تو آینه یا سلفی گرفتن چشمام خوبن. مشکل چشمی خاصی ندارم فقط چشمام ضعیفن.

شماها هم اینطورین؟؟؟

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
چشمای منم یکیش بیشتر از اون یکی بازه اتفاقا همین دیروز داشتم به خواهرم میگفتی چرا تو سلفی خپبه چشمام ...

ای بابا 😂😂

والا از عکسم شانس نیاوردیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشمای منم یکیش بیشتر از اون یکی بازه اتفاقا همین دیروز داشتم به خواهرم میگفتی چرا تو سلفی خپبه چشمام ...

والا من همیشه دارم به این و اون میگم تو رو خدا اگه لوچم بهم بگید برم عمل کنم بهم بگید ناراحت نمیشم... 😂😂

اگه تو عکسا خوب نمیوفتین و چشاتون بالا پایین میوفته و صورتتون کجو کولس یا یه طرفش صاف تره... احتمال ۹۰درصد بخاطر خوابیدن اشتباهتونه(بیشترم دمرو(روی شکم)که صورتتونو برای ساعت ها فشار میدین به بالشت)

اگه زیبایی چهره براتون مهمه ازامشب به پشت بخوابین کلی فیلمو سایتو اینام هست که چطوری عادت کنین به پشت خوابیدن

منم دقیقا همینم ...فهمیدین علتش چیه ؟ گاهی می گم نکنه مشکل پیدا کردم  کسی ب روم نمیاره

ببخشید من بعد مدت ها اومدم نی نی سایت. مثل اینکه خیلی وقته پیام گذاشتید. 

یعنی چشماتون تو عکس چجوریه؟ 

من مطمئنم انحراف دارم ولی کسی به روم نمیاره. 

من بچگیم چشممو عمل کردم ظاهرش خوب شد. یعنی تو آینه خوبم یا به هر کی میگم میگه مشکلی نداری.‌‌ 

بخدا برا عروسی داداشم تو همه عکسا چشمم بد شده روم نمیشه نشون کسی بدم

اگه تو عکسا خوب نمیوفتین و چشاتون بالا پایین میوفته و صورتتون کجو کولس یا یه طرفش صاف تره... ا ...

پلکم مشکلی نداره. خود مردمک چشمم تو عکس یطرفه دیگس

[QUOTE=3حر25201838]ببخشید من بعد مدت ها اومدم نی نی سایت. مثل اینکه خیلی وقته پیام گذاشتید.  یعنی چشماتون تو عکس ...[/QUOTE]

سلام گلم 

یعنی تو بچگی عمل انحراف چشم کردین؟

دختر گل من آب مروارید مادرزادی داشت عمل کردیم بعد انحراف پیدا کرد اونم عمل کردیم الان خیلی کم انحراف داره ...همش میگم کاش مشخص نباشه و عمل دوم نخواد.من تو عکس یه چشمم یعنی مردمک یک چشمم کمی اونورتره اما تو اینه اوکیم انگار ...از یه غریبه و دو تا دکتر هم پرسیدم گفتن مشکلی نداری

[QUOTE=3حر25201838]ببخشید من بعد مدت ها اومدم نی نی سایت. مثل اینکه خیلی وقته پیام گذاشتید.  یع ...

سلام. ببخشید من خیلی کم نی نی سایت میام. ببخشید دیر جواب میدم. 

من چشم راستم انحراف مادرزادی داشت. خیلیم ضعیف بود و البته هنوزم هست. ۱۵ سالم که بود یعنی دوم دبیرستان بودم عمل انحراف چشم کردم. راستش نمیدونم دکترم خوب نبود یا خوب عمل نکردند بلافاصله بعد عملم دوبینی گرفتم. و همچنان دوبینی دارم‌. البته الان ۳۷ سالمه و تقریبا باش کنار اومدم. ولی انحرافمم کامل خوب نشد‌ چون یبار یکی تو خوابگاه بم گفت . و بچه خواهرمم چند باری بم گفت. ولی بقیه اطرافیانم چیزی نمیگن. شاید میترسن ناراحت بشم. ولی تو آینه خودم چیزی ندیدم. و تو سلفی هم خوبم. فقط تو یسری عکسام متوجه میشم حالت چشمم نرمال نیست. 

دخترتونم ان شاءالله که کامل خوب بشه‌ ولی اگه همچنان حس میکنید انحراف داره بازم عمل کنه بهتره چون بهرحال دختره و در آینده ممکنه حس بدی نسبت به خودش داشته باشه. 

من تو نت زدم نوشته بود خیلی از عمل های انحراف چشم بعدش دو بینی میگیرن. چون مغز مدت ها با اون دید چشم عادت کرده، و دیگه نمیتونه خودشو با دید جدید عادت بده. 

خودتونم برید پیش چشم پزشک. راستش اطرافیان راستشو نمیگن. ان شاءالله که مشکلی نباشه. 🌹🌹

[QUOTE=3حر25201838]ببخشید من بعد مدت ها اومدم نی نی سایت. مثل اینکه خیلی وقته پیام گذاشتید.  یع ...

آهان نوشتید پیش دوتا دکتر رفتید گفته مشکلی ندارید. دکتر گفته پس حله. دکتر که دلش نسوخته بخواد ملاحظه کنه بگه طرف ناراحت میشه 😂🤣

سلام. ببخشید من خیلی کم نی نی سایت میام. ببخشید دیر جواب میدم.  من چشم راستم انحراف مادرزادی د ...

خیلی ممنونم ازتون ...متاسفانه دختر منم دوبینی پیدا کرده بعد عمل انحراف چشمش، ک البته ظاهرا باهاش کنار اومده...توکل بخدا تنها ارزوم اول سلامتی و خوشبختی دخترمه، شاید مجدد عمل کنیم و خدا کمک کنه انحراف و دوبینیش کامل از بین بره....خودمم انشالا ک دکتر ها درست گفتن ...شما هم انشالا چشمتون کامل خوب بشه و عاقبت به خیر بشین عزیزم .....این دنیا وادی رنجه.....

ببخشید من بعد مدت ها اومدم نی نی سایت. مثل اینکه خیلی وقته پیام گذاشتید.  یعنی چشماتون تو عکس ...

چقدر براتون غصه خوردم ....خدا کنه دختر من در آینده رنج شما رو تجربه نکنه 

خیلی ممنونم ازتون ...متاسفانه دختر منم دوبینی پیدا کرده بعد عمل انحراف چشمش، ک البته ظاهرا باهاش کنا ...

دخترتون چند سالشه؟ چند وقته عمل کرده؟

بعد عملش به دکترش گفتید دوبینی پیدا کرده،؟ چی گفت؟

ممنونم. ان شاءالله که هم خودتون هم دختر خانومتون همیشه تندست باشید.

منم یجورایی با دوبینیم کنار اومدم. ولی بعضی وقتا که عصبی و ناراحت و یا خسته باشم بیشتر حسش میکنم.

یه چیزی بگم باورتون میشه بعد از ۲۱ سال که از عملم میگذره من به هیچکسی نگفتم که دوبینی دارم حتی خونوادم ؟؟؟ چون دوبینی رو فقط خودم میفهمم دلیلی نداشت به کسی بگم و چیزی در درون خودم بود که نمود بیرونی نداشت و کسی هم نمیفهمید. تنها چیزی ک به خاطرش ناراحتم انحرافمه که کامل خوب نشد و وقتی مثلا خسته باشم خودشو کمی نشون میده. گفتم که تا الانم دو سه نفر بخصوص پسر خواهرم بهم گفته.

دیگه هم تو این سن حوصله عمل مجدد ندارم و میترسم فایده ای هم نداشته باشه.