2777
2789

اگر تو خوابتون اومدن 

رویای صادقه 

خبری از آینده 

جاشون 

حالشون 

یا افرادی که در اثر چشم زخم از دنیا رفتن 

تجربه های چشم زخم 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

چشم زخم چیست و کاربردش چیست؟

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۷.۸سالم که بود یه مدت کلن شبا یه نفرو میدیدم

کامل نه ها یه چیز خیلی محو یه ماه خواب نداشتم

یک شب تو محرم رفتیم مسجد اونجاام دیدم اومدن و شرو کردم گریه کردن 

مامانم و بابام بردنم پیش دعا نویس خوب شدم و از اون موقعه به بعد دیگه هیچ‌وقت ندیدم

.

رویاها صادقانه ک میبینم خبراز مرگ عزیزانم میده همش چیز بدردبخوری داخلش نیست

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
جدی جن چطور بود

من اینقدر دیدم که نمیدوووونی 

خدا نکنه برا کسی پیش بیاد 

خونمون قدیمی بود نمیدونستیم که حیاط کوچیکه قبرستون قدیمی بوده 

😭😭

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
رویاها صادقانه ک میبینم خبراز مرگ عزیزانم میده همش چیز بدردبخوری داخلش نیست

من خواب یا رویا نمیبینم ولی یه حالی میشه دلم که میفهمم یه خبریه و فقطم خبرای بد 

دلم میخواد این حالت از بین بره 

من خواب یا رویا نمیبینم ولی یه حالی میشه دلم که میفهمم یه خبریه و فقطم خبرای بد  دلم میخواد ای ...

چی بگم خواهر مدل منم همینه متاسفانه 💔

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خواب صادقه چیه؟

به واقعیت بپیونده