از وقتی دوست جوان ما فوت شده همش فکرم درگیره مرگ شده این یه هفته دایم به موقع خروج روح از بدن و اینکه چی برا روح پیش میاد کلی سوال تو ذهنمه 😞😞😞
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منتهی از سایت روشنگری موضوعات زیادی مرتبط با مرگ و ماورا میتونی پیدا کنی
همین. کتاب انسوی مرگ هم توی اون سایت هست. ارشیو زندگی پس از زندگی هم هست
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من که پدر و مادرم فوت کردن و وقتی به عکساشون نگاه میکنم از تصور اینکه چی شد؟ کجا رفتن؟ یعنی چی؟ اون ...
خدا رحمتشون کنه واقعا یه معمای بی پاسخه
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
یه جای خاصی هستن فکر نکنم متوجه ما باشن اولاش هستن ولی بعد از یه مدت دیگه میرن
اخه دیر به دیر هم تو خواب میان من الان پدربزرگ و مادربزرگام رو چند ساله خواب ندیدم درصورتیکه قبلش میدیدم
شخصا تجربه ام ميگه متوجه ميشن... و حتي بعضي اخبار اينده رو ميدن... من خودم خواب يكي از فاميلها رو ديدم كه بم گفت بيا اين پول رو بگير برام سيب بخر! به مادرش گفتم ... گفت هر هفته براش خيرات ميكردم چون دوست داشت اين هفته نه...
بنظرم ک متوجه ما هستن. چون من پدربزرگمو ا دس دادم .خیلی علاقه داشتم بهش بعد مرگش واقعا مث افسرده ها ...
یه سری هم میگن مرده هاشون میان تو خوابشون و از آینده یه چیزایی میگن و درست بوده این پس یعنی به احوالات ما آگاه هستند
يا يه فاميل ديگه بود اومد به خوابم گفتم چطوري گفت خيلي خوبم اما فقط گريه هاي دخترم اذيتم ميكنه... بش بگو مگه نميبيني دارم اينجا خدمت ميكنم و شادم... بهش گفتم گفت خيلي اشفته بودم اين مدت و ميپرسيدم مامانم چي كار ميكنه جوابم رو گرفتم...
شخصا تجربه ام ميگه متوجه ميشن... و حتي بعضي اخبار اينده رو ميدن... من خودم خواب يكي از فاميلها رو دي ...
خوش به دل پاکت
آره منم شنیدم
يا يه فاميل ديگه بود اومد به خوابم گفتم چطوري گفت خيلي خوبم اما فقط گريه هاي دخترم اذيتم ميكنه. ...
من مادرم خواب پدرشو دید بهش گفت آقا اون دنیا چه خبر
گفته بود بعدا میام بهت میگم
مادرم گفته بود راسته میگن مرگ مثل خوابه
گفته نه اصلا کی گفته برا من که تمامش نور بود
البته دیگه هیچوقتم نیومد بگه که اون دنیا چه خبره
پدربزرگم حتی نماز صبح قضا نداشت