2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم دانشجوام بابامم پول عمل نمیده ولی برام تو همه زمینه ها سنگ تموم میذاره ولی میکه پول عمل نمیدم ...

خب حتما خشگلی.اگه اعتمادبنفست پایینه کلا  هرکاری کنی بازم پایینه.پس رو خودت کارکن

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
یه سال دیگه بزار بفروش کل بدن تو عمل کن با تهشم خونه بخر

عاشق اسم کاربریت شدم😅😅

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

من سال ۸۹ همین  این کارو کردم ،یه گردنبند داشتم فروختم یک میلیون.نهصدو پنجاه پول عمل دادم

خییییلی خیییییلی  از تصمیمم راضی ام

شوهرم البته پولشو داشت چون موافق نبود ،پولشو نداد بهم.خودم اینکارو کردم

چند سال پیش هم یه گردنبند دیگه مو فروختم ۶ میلیون دندونم رو ایمپلنت کردم

وقتی خودم خوب نباشم طلا به چه دردم میخوره

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍
دماغم گوشتیه پره های دماغم پهن باید عمل بشه وگزنه من اروم نمیگگیررم☹️

بااین اوصافی که گفتی دماغت شبیه آفریقاییا بنظرم اومد🤣🤣

هرجورکه خوشحال میشی همون کارو بکن.معلومه با عمل خوشحالتری پس حتما عمل کن.شک نکن.

خواهرمنم طلافروخت عمل کرد خیییلی خوشحالتره تا طلا داشته باشه😁

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

هزینه عمل چنده الان؟

من میخام چشامو لازک کنم، سه هفته بعد نوبت داده

از منشی دکتره پرسیدم هزینه چنده؟ گفت ۸ تومن تا این لحظه..

انگار قیمتا لحظه ای میرن بالا

یعنی ممکنه تا نوبت عملم بیشتر هم بشه