2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خامه صبحانه بزار یخ بزنه بعد یکم پودر قند اضافه کن بزار با هم زن تا سفت بشه 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
دوستان میشه نظر بدین 

خامه رو با پودر قند و یکم وانیل و اگ داری یکم نشاسته ذرت باید یکم هم بزنی بزاری فریزر .یکم بمونه باز دراری هم بزنی. باز مجدد بزاری فریزر .چندبار باید این کارو کنی .ولی مث خامه قنادیا زیاد فرم نمیگیرع و زود وا میره ‌‌حالا من  اینجور وقتا شیرینی نارنجکی میگیرک توشو خالی میکنم.

شیر که عمرا نزن ولی هر کاری بکنی مثل خامه قنادی سفت نمیشه تو قنادی ها هست دیگه ازشون یکم بخر

یا پودر خامه بخر با همین خامه صبحانع بزن بهتر میشه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
 باز میشه کاریش کرد؟ بعد خامه صبحانه شکلاتی هم میشه؟ 

😋 شیرین کام باشی همیشه گلی...واسه شکلاتش فک کنم باهاس شکلات تخته ای آب کنی ینی ی ظرف آب بذاری روگاز بجوشه سپس ظرف شکلات تخته ای رو بذاری داخل این ظرف آب جوش تا به شیوهٔ غیرمستقیم وباصطلاح بَن ماری آب بشه ..آب که شد با خامه زده شده میکسش کنی اسمش فک کنم گاناش هست فرزندم😉 درمورد خامه باهاس خامه قنادی باشه وپودرش هم میشه با سفیده تخم مرغ وپودر قند اساسی زده میشه ینی بیست دقیقه دور تند همزن که فک کنم تو خونه باشه برقو بالا پایین کنه ..چرا اینهمه بزنیم واسه اینکه دووم بیاره روی کیک وگرنه آب میشه میریزه ...حالا شما ی کم مغزیجات آسیاب کن با پودر قند قاطی کن الک بکن روی کیک مختصرومفید  ویا روی کیک رو با لیسک آب قند بزنی چسبناک بشه بعد از این ترافل های تزیینی بپاشی رویش اگه سس شکلات یا سس کارامل یا سس میوه دم دست باشه میتونی روی کیک رو طرح بدی ..از این طلق ها هم میشه ی طرح رو شابلون میزنه ..دیگه ژله میوه هم میتونی بریزی روی کیک خودشو بگیره💪😋💐

❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏