2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم😔

156 بازدید | 8 پست

اصلا حرکاتم دست خودم نیست 

یکی دو ساعت پیش با مامانم رفتیم بازار شروع کرد شوخی و لج و لج بازی گفتم خواهشاً تکرار نکن الان وقت مناسبی نیست دوباره حالم بد میشه 

ان

چیزی رو که میخواستم بخرم(ضروری بود) می‌گفت نمی‌خوای و فلان .... 

حالا بماند 

انقدرم اذیت کرده این چند روزه 

فکر می‌کنه با این کارا میتونم همه ی اتفاقایی که برام پیش اومده رو فراموش کنم

منم وقتی بهم فشار میاد نمیتونم کنترل کنم خودمو 

یهو زدم زیر گریه 

بعد دستام شروع کرد به لرزیدن و خودمم شوکه شدم 

یه بسته چیپس دستم بود همین که می‌خوردم یه مشت برداشتم له کردم با دست بسته رو پرت کردم سمت مامانمو سریع ازش دور شدم خودم تنها پیاده تا خونه اومدم همشم گریه میکردم 

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

همش غر و تیکه انداختن 

خسته شدم الان هر موقع میخواد بحث کنه یه هندزفری میذارم و صداشو زیاد میکنم چشامو می‌بندم که اذیت نشم...

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش مشاور رفتی مشکل چیه؟

بله 

افسردگی و دو قطبی شدید

به اطرافیانت بگو طوری باهات رفتار کنن که انگار اتفاقی نیفتاده..خودتم محکم باش..هر چی بیشتر بهت توجه کنن دوباره بهت یاداوری می شه..خودتم دیگه بهش فکر نکن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بله  افسردگی و دو قطبی شدید

درمانو شروع کردی؟

سخته ولی تلاش کن تا خوب شی 

تو طول روز چه کار هایی برا خوب شدن حالت می کنی؟

می دونی که زیاد نباید تو گوشی باشی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

به اطرافیانت بگو طوری باهات رفتار کنن که انگار اتفاقی نیفتاده..خودتم محکم باش..هر چی بیشتر بهت توجه ...

چطور اخه؟

هیچ تسلطی روی کارام ندارم 

منی که این همه انگیزه داشتم برای مسابقات کشوری هفته دیگه مسابقه است امروز رکوردگیری بود سرم توی گوشی بود بهم زنگ زدن بیا گفتم حوصله ندارم بیام نیازی نیست یکی دیگه که نیاز داره به مدالو بفرستین 

خودمم بعدش تعجب کردم از حرکاتم...

ولی پشیمون نشدم 

دوقطبی بودن ینی چی؟    

گمونم ذهنت سمت یه چیز دیگه رفت 😅

میتونی نت بزنی 

خیلی طولانیه اگر توضیح بدم