الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا ۲ ماه بد زایمان جس های خیلی خیلی خیلی بدی نسبت به پایین تنه داری
من بعد زایمان میگفتم دیگ هیچوقت نمیتونم با شوهرم رابطه داشت باشم و این اتفاق ب مرور باعث میشه ما طلاق بگیریم و ی بچه بمونه وسط
ولی الان بعد ۲ سال میبینم ن بابا اینطوریا نبوده
🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
برا من که با زایمان طبیعی گند زده شد به واژنم گوشت اضافه از توش زده بیرون
دومی سزارین کردم قراره برم عمل زیبایی واژن هم انجام بدم
خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین تیکرم به وقت سزارین برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
یکمی اره ولی هرچقدر زمان بگذره همون عین قبل میشی.خواهش میکنم گلم. نترس عزیزم همه چیز عین قبل میشه یه چند ماهی به خودت استراحت بده فکر و خیال نکن
بعد چند مدت متوجه شدی ، ؟ من همون روز های اول بودش
بعد ۱۰ روز که بخیه هام افتاد و خودمو دست کشیدم تو دشویی ولی اینم بگم همسرم کلا تا حالا هیچی نگفته ولی خودم احساس میکنم که تغییر کردم
خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین تیکرم به وقت سزارین برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘