2777
2789

من پشت کنکوری هستم که با اینکه خیلی خوب درسها رو میفهمم تا الان خیلی دست و پا شکسته درس خوندم..هر کس واقعا میخواد از الان درست بخونه بیاید چالش بذاریم و خوب بخونیم

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار کنیم؟! 

چالش میذاریم تو همین سایت با هم بخونیم هر روز ....از سایت میتونیم برای بهتر درس خوندن استفاده کنیم به جای وقت تلف کردن

چه رشته ای دوست دارید قبول بشید ؟

هدفم پزشکی هست.خیلی دوست دارم این رشته رو....درسها رو هم خیلی خوب میفهمم.فقط چون تو جو کنکور نیستم و پشت کنکورم یکم سخته ساعت بالا بخونم 

هدفم پزشکی هست.خیلی دوست دارم این رشته رو....درسها رو هم خیلی خوب میفهمم.فقط چون تو جو کنکور ن ...

انشاالله به خواستتون برسید فقط الان خیلی تلاش کنید که بعدها حسرت نخورید من الان همش حسرت میخورم ولی چه فایده😔💔

انشاالله به خواستتون برسید فقط الان خیلی تلاش کنید که بعدها حسرت نخورید من الان همش حسرت میخورم ولی ...

ممنون.من خودمم پشت کنکوری ام رفتم سرجلسه کنکور و موقع اعلام نتیجه همش حسرت و پشیمونی....کاملا درک میکنم امیدوارم موفق باشید..منم تمام تلاشم رو میکنم  

ممنون.من خودمم پشت کنکوری ام رفتم سرجلسه کنکور و موقع اعلام نتیجه همش حسرت و پشیمونی....کاملا درک می ...

مرسی عزیزم انشاالله تو هم موفق باشی و سال دیگه تایپیک قبولیت رو بزنی و منم رو تگ کنی با هم خوشحال بشیم😍♥️♥️

اوکیه ... 

سلام‌..ساعت مطالعه امروزم ۷ ساعت و ربع.با ۱۶ تست تحلیل شده،.البته امروز دیر شروع کردم ازمون قلم چی هم رفتم و خوابم هم به هم ریخته بود و برنامه ریزی کردم برای این دو هفته یکم وقتم گرفته شد..ان شاءالله ساعت مطالعم بالاتر میره