2777
2789
عنوان

کیا ب طلسم و دعا اعتقاد دارن؟

391 بازدید | 10 پست

سلام مارو ظاهرا اینجور ک میگن طلسم کردن بچه دارنشیم دعانویس باطل کرد گف تا ۷ یا ۹ یا ی سال دیگ بچه دار میشی.الان ۵ ماه گذشته چیکار کنم? کیا جواب گرفتن با دعا

یازان بلع یازدی چاره ندی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌸اللهم عجل لولیک الفرج العافیة النصر بحق زینب الکبری سلام الله علیها🌸

تاپیک مذهبی هست و سحر و جادو تو قرآن پ روایات معصومین اومده اینجا هم خیلی ها دچارش شدن اگه اعتقاد ندارید لطفا وارد نشید 🙏🌹

❤️ب دعانویس و فااالگیر ها مراجعه نکنید از خدا کمک بخوایید چون فقط اونه ک میتونه نجاتتون بده اول از همه جمع بندی صفحه ۱۴ تاپیک م رو بخونید و بعد مطالب از صفحه اول تا آخر بخونید مرتب تا سردرگم نشید چون مطالب هی آپدیت کردم 

اگر عکس ها واضح نیست روش بزنید واضح میاره 

برای سلامتی و فرج آقا دعا کنید و لطفا این لینک ک میذارم برای هر کسی ک می دونید مشکل ماورایی داره بفرستید❤️

یا حق 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9637303/سوره-شریفه-بقره-معجزه-قرآن-کریم

خدا با من است 🙌🌹

سلام دوستان دعانویس قهار فقط ایشون خود معجزه است ۲۴ ساعت نمی‌کشه معجزه می‌کنه خدا خیرش بده به حق آقا امام زمان عج مشکلتون حل شد برای اموات منم فاتحه بفرستین کارش حرف نداره معرک است بی برو برگرد بدون رد خور اینم شمارشه 09333537725