2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حاضر بودم صبح تا شب کار کنم با پولش بدم آموزش ولی تو خونه کسی بهم یاد نده  نمیدونم‌چرا

بابای من انقد استرسی میشد شبها خوابش نمیبرد🤣دیگه دیدم دارم نابودش میکنم دلم سوخت باهاش نرفتم.مربی خصوصی گرفتم

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
ایشالا ک بتونم 

میتونی.سخت نیست‌.رانندگی یادگیریش سخت نیست.فقط تمرین نیازه.انقد تمرین کن تا ملکه ی ذهنت بشه

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
از دنده یک میخوان برم دو وای پشت ی ماشین وایستم ی ذره برام سخته!!

از یک میری دو اول گازو ول کن کلاچو تا ته فشار بده دنده رو از یک بیار تو دو بعد کلاچو آروم آروم ول کن گاز بده.

باماشین جلو هم سرعتتو تنظیم کن.فاصله رو رعایت کن اون ترمز زد شما هم ترمز بزن.ترمز که بزنه چراغ ترمزش روشن میشه متوجه میشی

از یک میری دو اول گازو ول کن کلاچو تا ته فشار بده دنده رو از یک بیار تو دو بعد کلاچو آروم آروم ول کن ...

امروز رفتم بابامم همینو میگفت بهم 

ولی بازم طول میکشید پشت ی ماشین نگه دارم 😂😂

با این شرایط بنده خدا میگفت برای بار اول خوب میریااا😂😂😂💔

امروز رفتم بابامم همینو میگفت بهم  ولی بازم طول میکشید پشت ی ماشین نگه دارم 😂😂 با این شرایط ...

الهی😁 آفرین.اصلا نترس.طول میکشه تا کامل مسلط بشی.من یک ماه هرروز ماشینو برداشتم رفتم تا بعد یک ماه به آرامش و تسلط یه راننده رسیدم.قبلش استرس داشتم.