2777
2789
عنوان

کیست مویی پیلونیدال😑

27594 بازدید | 38 پست

خواهرم13سالشه چندروزه قسمت دنبالش درد میکنه و برجستگی سفت دردناک داره و با نشستن، پاشدن و خم شدن اینا درد میگیره

علائم کیست مویی داره ولی هنوز سوراخی نداره فک کنم آبسه کرده 

دکترم میگه نمیره با اسنپ دکتر ویزیت آنلاین شد دکتر گفت کیست موییه و تنها راهش جراحی 

الانم فیلمای جراحی رو رفته دیده میگه بمیره هم نمیره عمل 😑

این دیگه چ عارضه کوفتی آیه خیلی وحشتناکه 

تو نینی سایت گشتم یکی گفته بود با طب سنتی نتیجه گرفته اشناشون و رفته پیش دکتر سنتی یچیز مالیده روش بعد کیست مویی رو کشیده بیرون کامل بدون برش و اینا  ولی جزئیاتشو نمیدونه ک دقیقا چ روشی بوده 💔

میخام بدونم کسی هست کیست مویی داشته باشه و بدون جراحی کشیده باشن براش بیرون؟ مرهم سیاه و اینا هم همرو میدونم فقط سرشو باز میکنه چرکاشو تخلیه میکنه ولی ریشه کیست مویی همون داخل میمونه و چند وقت یبار دوباره همینجوری میشه 

اصلا راهی هست مثل اونی ک گفته دکتر طب سنتی براش کشیده بیرون جواب گرفته باشه و دیگه برنگشته باشه؟؟ 

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         

۱۳ سالشه چقد ب حرفاش گوش میدین

من یادمه ۱۸ سالم بود یبار درد پریود شدید داشتم گریه میکردم دکتر شیاف داد بزور گرفتن دست و پامو خاهرمادرم شیاف گذاشتن:/

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۳ سالشه چقد ب حرفاش گوش میدین من یادمه ۱۸ سالم بود یبار درد پریود شدید داشتم گریه میکردم دکتر شیاف ...

خب این ک خوبه راه دیگه ای نبوده😭😂

اره خب خیلی عارضه بدیه این کیست💔

خواهرشوهر منم داشت 

امروز فردا کرد رفت جراحی کرد 

اومد بعد دوماه دید یجای دیگه مثل چرک شده رفت دکتر گفت ريشه زده تو باسنش 

امروز فردا نکنین خطرناکه رفته رفته زیاد میشه 

ببرین دکتر حتی شده ب زور

من  داشتم عمل کردم بیهوش میکنن اصلن آدم متوجه نمیشه اگه عفونت ب خونش بزنه خیلی خطرناکه حتما ...

جراحی باز یا بسته؟ عخه مدرسه هم داره نمیتونه طولانی تو خونه باشه 

و اینکه جراحی باز یه سوراخ میزارن بمونه و خودش پر بشه و دوره نقاهتش اینقدر سخته و چندین ماه طول میکشه

و با بخیه هم که احتمال عفونت میره بالا یا احتمال عود مجدد

با لیزر هم ک میگن ممکنه برگشت داشته باشه

اصلا خودش میگه جراحی نمیره میخام ببینم اگه بدون جراحی راه دیگه ای باشه انجام بدیم💔

خواهرشوهر منم داشت  امروز فردا کرد رفت جراحی کرد  اومد بعد دوماه دید یجای دیگه مثل چرک ش ...

عزیزم اطلاع دارین مال ایشون چقدر بود اندازه کیستش؟ 

عزیزم اطلاع دارین مال ایشون چقدر بود اندازه کیستش؟ 

حتما باید جراحی بشه هر چه دیر تر اقدام کنید بزرگتر میشه خطرناکه

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
من  داشتم عمل کردم بیهوش میکنن اصلن آدم متوجه نمیشه اگه عفونت ب خونش بزنه خیلی خطرناکه حتما ...

سلام عزیزم 

منم کیست مویی دارم فکر کنم 

علائم شما هم اینجوری بود ک با نشستن و پاشدن احساس درد و انگار کشیدگی رباط ها میکردین؟ و همینطور احساس کوفتگی اطراف دنبالچه و باسن 

چون برا من سوراخی نداره و برجسته و سفتهو  اندازه لپه

میخاستم بدونم ممکنه کیست مویی نباشه و در رفتگی دنبالچه باشه؟ 

باشه مرسی گلم 

سلام خانمی . پسرم یه ماه ونیم میشه عمل کرده بار دومش هست.. ببینید جایی که کیست شده مهمه چون روال عملش رو تغییر میده اکره نزدیک مقعد باشه یا نزدیک نوک دنبالچه شاید اب سه مقعدی باشه.. حتما جراح متخصص کریپتون و فیستول ببریدش. 

پسرم بار اول  روی خط باسن بالاتر از دنبالچه داشت عمل کر دیا با لیزر و زخم باز بود شستشوی رو زانها بل صابون گاز استریل داشت . 

این دومی هم کیست مویی وهم  آبسه مقعدی بودی. 

جراحی با بیهوشی شد. 

اما اولی عمل با بی حسی شد. 

حتمااااااااا جراح ببینه چون اگه فقط ترشح ومرکز خوب بشه دوباره بدتر تشکیل مشه... واینکه این فیستول ها درمان به موقع تشه راه پیدا میکنه مثل تونل ریز گسترش میکنه دور از جون ش تا استخون و غیره.. که نمیخوام بترسونم انا در عین خال اگر به موقع وپزشک حاذق بره حتما خوب میشه گلم. به حال خودش و در مان سنتی نذارید بمونه... 

در آهربگم بعد از درمان حتمااااااااا لیز کنن خط باسن رو چون مستعد کیست میشن غالبا.. بازم درمورد لیزر از پزشکش مشورت بگیرید..  

سوالی داشتید بپرسید. 

انشااله هرچه زود تر خوب بشن 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
سلام عزیزم  منم کیست مویی دارم فکر کنم  علائم شما هم اینجوری بود ک با نشستن و پاشدن احسا ...

منم همین علایم بود و اینکه یک لحظه انگار ی سوزن تیز فرو میکردن تو باسنم مث برق گرفتگی 

از منم هیچ نشونه ظاهری نبود کم کم اندازه یدونه پرتقال شد 

شوهرم میگفت منتظر باشیم تا سر باز کنه خودمون بچلونیم بیاد بیرون مرهم سیاهم میزاشتم ولی سر باز نکرد 

بعد دیگه شروع کردم تب ولرز شدید 

رفتم دکتر عمومی اینقد دعوام کرد گفت اورژانسی برو آزمایش بده احتمالن عفونت  ب خونت زده 

ولی در کل مستقیم برید پیش جراح عمومی چون اون تشخیص میده

منم همین علایم بود و اینکه یک لحظه انگار ی سوزن تیز فرو میکردن تو باسنم مث برق گرفتگی  از منم ...

چ بد این چه عارضه وحشتناکی واقعا💔😭 خداروشکر ک الان خوبین

من از جراحی خجالت میکشم باید لخت بخابی اونجاتو جراحی کنن ن روم میشه و هم مراقبت‌های بعدش سخته 💔 برا شما عمل باز بود یا بخیه