2777
2789

من از بچگی ترس شدید دارم از خیابون نمی‌تونم تنهایی رد میشم باید حتما یکی همراهم باشه از ماشینا میترسم تو شهرا دیگه شلوغ بدتر همین. روستا هستم نمیتونم برم اونور خیابون ک برم مغازه دوساعت صبر میکنم آخرشم مثل اسکل ها تند تند قدم برمی میدارم کلی مسخرم کردن احتمالا،بنظرتون درمان میشم

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم فوبیا پله برقی دارم نمیتونم باهاش کنار بیام😑

کاش منم مشکلم پله برقی، آسانسور بود بنظرم خیلی قابل تحمل تره تا ترس از خیابون

منم فوبیا پله برقی دارم نمیتونم باهاش کنار بیام😑

چندی پیش رفتم سیتی سنتر شهرمون با پله برقی رفتم بالا طبقه سوم ولی برگشتن زار میزدم نمی تونستم پامو بذارم رو اون پله ها.  شوهرمو بچه هام رفتن پایین من موندم اون بالا😭😭

وای فک میکردم من تنهامممم توام اینجوری اییی واییی 😂

ی بار به خواهر شوهرم گفتم مسخرم کرد😂💔 شوهرم اصلا درک نمیکنه فکر می‌کنه الکی میگم

بله صد در صد درمان داره با چند جلسه روان‌درمانی همه فوبیا ها درمان میشن

همش با خودم فکر میکنم روانشناس اینا معجزه ک نمیکنن نهایتش خیلی باهام حرف بزنند اما بازم من همون ترسو باقی میمونم

چندی پیش رفتم سیتی سنتر شهرمون با پله برقی رفتم بالا طبقه سوم ولی برگشتن زار میزدم نمی تونستم پامو ب ...

منم از همین ناراحتم همه راحت رد میشن حتی اگه خیلی شلوغ باشه اما من باید همیشه رفتن بقیه رو ببینم حرص بخورم

چندی پیش رفتم سیتی سنتر شهرمون با پله برقی رفتم بالا طبقه سوم ولی برگشتن زار میزدم نمی تونستم پامو ب ...

منم هرجا بریم خرید اینا دخترم با شوهرم میرن من میمونم مجبوری از پله ها میرم ...یه بارم اشتباهی سوار شدم داشتم با پله برقی میرفتم بالا نگو با اون باید بیای پایین یه پسرخوشتیب گفت خانم اشتباه میری 🤥😂😂گفتم لعنت بمن دیه سوار نمیشم

برای خونه دارشدنم ماشین دار شدنم صلوات 🥰
منم هرجا بریم خرید اینا دخترم با شوهرم میرن من میمونم مجبوری از پله ها میرم ...یه بارم اشتباهی سوار ...

اینجا هم من گول خوردم فکر کردم پله داره با پله برمی گردم.  تاطبقه 3رفتم.  برگشتن گفتن پله ها بستس فقط واسه اضطراری باز می کنن😭

اینجا هم من گول خوردم فکر کردم پله داره با پله برمی گردم.  تاطبقه 3رفتم.  برگشتن گفتن پله ...

کلی خجالت کشیدم 😁😁خوبه پ تنها نیستم مثل منم هست🥲😂

برای خونه دارشدنم ماشین دار شدنم صلوات 🥰