2777
2789
عنوان

تمیزی منزل

183 بازدید | 7 پست

کدبانو های گل

من خونم همیشه تمیزه حتی با وجود یه نوزاد

ولی دیدید خونه بعضیا میرید برق میزنه میخوام اونجوری باشه

مخصوصا الآن که داریم خونه خودمونو میچینیم

مثلا فردا میخوام برم پارچه گلدار و خوش رنگ بگیرم و چندتا دستگیره گل گلی بدوزم

ازین ایده ها بدید که همه چی با سلیقه باشه عکس هم بفرستید ممنون میشم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

منم برا عید میدوزم برا خودم انشالله

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم هر چیزی که اازم نداری و بدردت نمیخوره بده  به کسی که لازم داره وسایل هاتم همه جای مشخص براشون معین کن خودش مرتب میمونه در صمن خودتو خیلی ادیت نکن و حساس نشو بچه کوچیک داری  نمیشه با بچه کوچیک واقعا تمیز بود اونجوری خودت اذیت میشی 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
فقط میتونم بگم هر چیزی که اازم نداری و بدردت نمیخوره بده  به کسی که لازم داره وسایل هاتم همه جا ...

خداروشکر وسیله اضافی ندارم چون توی اسباب کشی همه رو رد کردم رفت ولی دوست دارم همه چیز با سلیقه و تمیز باشه گفتم شاید کسی ایده داشته باشه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
خداروشکر وسیله اضافی ندارم چون توی اسباب کشی همه رو رد کردم رفت ولی دوست دارم همه چیز با سلیقه و تمی ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2174743/مینیمالیست-شدن-یعنی-چی

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔