2777
2789

چن وقت پیش همسایون زنشو کتک زد و هلش داد سرش خورد به زمین بیهوش شد امبولانس امد بردنش بیمارستان دوتا بچه کوچیک دارن دلم براشون سوخت اوردیمشون خونه خودمون تا فامیلاشون بیان ببرنشون

بعد بچه هی گریه میکرد میگفت مامانم زنگ زد به بابام گف بستنی سالار بیار بابام گفت گرونه من نمیارم چرا هی میگی اینو بیار اونو بیار بعدش امد خونه با مامانم دعوا کرد بعد مامانمو زد

کلا مرده دست به زن داره دیونه

جالب اینجاس ۲روز بعدش بچه هارو گزاشتن پیش ما رفتن رستوران دسته همو گرفته بودن و نگاهای عاشقانه

منکه لیزر شدم گفتم اگه یکی دیگه بود طلاق میگرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی هی

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

والا زنی ک دو بچه بی گناهو از مرد دیوونه به دنیا اورده دست کمی از خودش نداره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

برگ هایم چه غریبانه میریزد 😐🌱/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
برای بچه ها غذا نخرید یعنی 

مرده پولداره ولی خیلییییی خسیسه ولی حاضر نبود واسه بچه هاش بستنی بخره

اونموقع که داشتن خونشون میساختن پول اب امد براشون ب بابام گف تو باید پولشو بدی

یاد تاپیک پربازدید افتادم که یکی گفت همسایمون هر هفته مثل چی زنشو کتک میزنه تا زنه بگه توروخدا دیگه نزن 

بعد فرداش دست تو دست هم میرفتن 😂😂😂😂

اینا احتمالا سادیسم و مازوخیسمن 😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗