2777
2789

بله منم پارسال همین موقع زدم دقیقا همین اتفاق افتاد برام بعدم ک ب خانمه گفتم گف شاید پری بودی گفتم نه گف چرا بودی الکی میگی 🤣 بعد ب ی تتو کار گفتم گفت موادش درجه سه بوده الانم ی خط سبز برام مونده خودم خط چشم میکشم ⁦☹️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی نگران نباش توترمیم خوب میشه ولی من دوسال پیش زدم فقط پلک بالاروزد برام گفت پلک پایین نمیشه من زدم خیلی زیباشده بود وچشمام حالت گرفته بودن الان برامنم رفته میخوام برم دوباره بزنم 

گاهی انسانم آرزوست
بله منم پارسال همین موقع زدم دقیقا همین اتفاق افتاد برام بعدم ک ب خانمه گفتم گف شاید پری بودی گفتم ن ...

انقد بدم میاد سبز میشه.دیدی زنا ابرو تتو میکنن بعد ی مدت سبز میشه😐

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

انقد بدم میاد سبز میشه.دیدی زنا ابرو تتو میکنن بعد ی مدت سبز میشه😐

اره🤣من خودم ابروم میکرو کردم بعد چهارسال تکون نخورده این مثلا بن مژه هنو یکسال نشده سبز شده خیلی ام رو مخمه ولی خب چاره ای نیس لیزرم میترسم برم 

خیلی قشنگه. مبارکه. چند شد؟  وای پایین چشمو چجور زد؟ نترسیدی؟

الان ریخته ونازک شده اون روزاول بود 300دیگه شعارماهم بکش ولی خشگل کنه دیگه😂

به حکمتش دل بسپار!!!!
چهار

یک هفته بعدش نباید اب بزنی

چرب هم ک میکنی نباید زیاد اد بزنی که براق بشه خیلی خیلی کم باید بزنی اگه پوستت چربه اصلا نزنی بهتره 

بعدشم اون میریزن دباره پوستتون که ترمیم شد رنگ بر میگرده روی پوست 

و قطعا هم نیاز ب تر میم داره چون مثل روز اولی که زدی نیست 

بعد ترمیم باید نظر بدی 

کامل پاک شده برای شما؟ مشکی بود رنگش.؟ 

اره کاملا رفته مشکی بود من خیلی طبیعی بهش گفته بودم باشه حتی نذاشتم یه ذره ازچشمم بیرون بیاد توخودمژه هام بود هرووقت بادوستام میرفتم بیرون میگفتن چشمات خیلی خوش حالت شده 

گاهی انسانم آرزوست