2777
2789

خداروشکر مبارک باشه به سلامتی بغل بگیری منم دعا کن باردار شم 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱ سال و ۴ ماه

جدااااا اقا من تازه یک ماهه اقدام کردم این ماه که که پریود شدم چقدرررر ناراحت شدم پس کفش آهنی باید پام کنم آخه هم ۲۷ سالمه هم یکم مشکل دارم🤦‍♀️

ولی دمت گرم سر صبحی حالمونو خوب کردی😇❤

ان شاءالله خدا مراقب خودت و فرشته کوچولوت باشه توی این ۹ماه

جدااااا اقا من تازه یک ماهه اقدام کردم این ماه که که پریود شدم چقدرررر ناراحت شدم پس کفش آهنی باید پ ...

مرسی فدات شم

منم یکم تنبلی داشتم

بالاخره بعداز یه سال و ۴ ماه نینی دار شدم😍😍

جدااااا اقا من تازه یک ماهه اقدام کردم این ماه که که پریود شدم چقدرررر ناراحت شدم پس کفش آهنی باید پ ...

نبابا نگران نباش بستگی به بدنت داره من ماه دوم اقدام باردارشدم تازه میگفتم حالا شاید یکسال طول کشید کو تا یکسال دیگ ولی ماه دوم باردارشدم

مرسی فدات شم منم یکم تنبلی داشتم بالاخره بعداز یه سال و ۴ ماه نینی دار شدم😍😍

الحمدالله 

خوبه که انقدر صبوری کردی من نمیدونم طاقتشو دارم یا نه

حالا که تو دلی داری برام دعا کن منم ماه دیگه باردار بشم 😘❤

مبارکت باشه عزیزم واسه منم دعا کن..چهارساله منتظرم

انشالا ک به حق فاطمه زهرا شما هم باردار میشی

غصه نخور عزیزم

منم هنوز باورم نمیشه

تا نیم ساعت دیه میرم آز