2777
2789
عنوان

بینیمو جراحی کردم نمیتونم بخوابم

2236 بازدید | 26 پست

دیروز تامپونامو درآورد 

از اون موقع خلط خونی پشت گلو دارم همش خونریزی دارم

حس خفگی بهم دست میده

خدایا عجب غلطی کردما

من که مجبور بودم عمل کنم ولی هرکی صرف زیبایی عمل میکنه میگم اصلا نمیارزه

منم بخاطر همین دردسراش نمیرم البته من بینیم مشکلی نداره فقط حس میکنم نوکش یکم گرده و میخوام نازک و خوش فرم بشه اما خب امروز فردا میکنم

عب نداره تحمل کن چند روز بعد درست میشه

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنبه باید برم تامپون دربیارم مدام خلط و خون به زور میکشم قورت میدم اما درد اینا نداشتم شدیددد است ...

درِآوردنش بیشتر حال چندش داره و یکم درد خیلی کم

اینقدر سریع درمیاره درحد چند ثانیه است 

طبیعیه تا وقطی داخل بینی ساکشن نشع راه بینی کامل باز نمیشهه 

هنوز روزای اولشه میگی نمیارزع

جراحی بینی ندیدی که چه بلایی سر بینی میارن الا کلی هنو التهاب. داره چون پوست بینیتو کامل کندن دوباره دوختنش😑 

خلاصه نترس خوب میشی

کاربری دست دونفره
منم بخاطر همین دردسراش نمیرم البته من بینیم مشکلی نداره فقط حس میکنم نوکش یکم گرده و میخوام نازک و خ ...

من شکستگی و انحراف شدید داشتم

۵تا متخصص گوش و حلق و بینی تایید کردن باید عمل کنی

ولی بازم میگم اگر میدونستم اینقدر سخته اصلا نمیکردم با همون تنفس از دهان زندگیمو میکردم

درِآوردنش بیشتر حال چندش داره و یکم درد خیلی کم اینقدر سریع درمیاره درحد چند ثانیه است 

اها خوبه انقد با دهن نفس کشیدم دیوانه شدم خشکی گلو تو خواب انقد اذینم میکنه اصن جرات ندارم بخوابم

تا چند روز این خونریزی ها هست و طبیعیه؟؟

تا ۷ روز ۸ روز دقیق یادم نیست ولی وقتی ساکشن میکنه و گچو در میاره همه چی درست میشه

ولی بازم باید شستشو مداوم بدیاااا تا خوب خوب بتونی نفس بکشی 

از قطره های باز کننده استفاده نکن کلی عوارض دارن و بعدش هم معتادشون میشی و همش برا ایمک بینیت باز باشه هی استفاده میکنی نمیزاری بینیت با روند طبیعی درست شه

خلاصه بعد یماه راحت میتونی نفس بکشی

کاربری دست دونفره