2777
2789

۵ سالشه هیچی نمیخوره 

میگم هیچی ینی هیچیا .صب تا شب اگه کاری با کارش نداشته باشم نگم بیا غذا بخور اصلا نمیگه من گشنمه حالا اونم اگه بخوره با کلی و دعوا و ناراحتی🥺🤦‍♀️

قبلا که کوچیک بود اینجور نبود دو ساله خیلی کممم غذا شده جوری که دیروز فقط دوتیکه نون و کره خورده بود و یه پیاله کوچیک عدسی و یه لیوان شیر برا کللل روز همین😐

وقتی بچه های همسنشو میبینم چه جور غذا میخورن و خوش اشتهان و تپلن واقعا غبطه میخورم و ناراحت میشم میگم نکنه پسرم مشکل داره😕

برا همین میخوام امروز ببرمش دکتر ازمایش براش بنویسع ببینم چشه

کسی بوده بچش این مشکلو داشته باشه با ازمایش معلوم شه چشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم هیچ غذایی دوس ندارع گوشت و مرغ و ماهی که نمیخوره برنج با خورشت نمیخوره 

انواع اشم نمیخوره اگه بخوره خیلی کم بدون نون🤦‍♀️

فقط عاشق ماست و پنیر و سیب رمینیه که اونم فقط شکمش سیر میشه مواد مغذی نمیرسه به بدنش الانم که تو سن رشده🥺

ما یکیو داشتیم بهش شربت ویتامین داد شربت اهن و.... 

بعد فقط بچه هه کباب میخورد مامان باباش مجبور بودن هرروز براش کوبیده بذارن 

کباب برگم نه ها فقط کوبیده ترجیحانم رستورانی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم بچگی اینجوری بودم مامانم میگه میگفتم غذا بخور میگفتی دیروز خوردم دیگه بسه😂

ولی الان درست شدم مشکلیم نداشتم نگران نباش جهت اطمینان و خیال راحتتم میخوای ببرش دکترم ببینتش

پسر منم ۱۱ سالشه فقط نون خالی میخوره برنج سفید بخدا دیونم کرده برادرش داره از اون بزرگتر میشه جسش

از اون ورم حسودی میکنه دق مردم بخدا سرشونه هاش تا شده بس که قوز داره ولاغیر ولی شکمش بزرگه

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

بچه یکی از اقوام اینجوری بود شربت اشتها براش گرفتن نمیدوندم چی بود اسمش زینکوید همچین چیزی بچه هه سنگم میخورد افی بود بگی فلانی بیا غذا بخور یا هر چی نگاه میکرد میگفت اگ اون نمیخوره بدین من میخورم مامانش میگفت فقط در حال خوردنه دختر منم ۲سالشه یکسره در حاد خوردنه میگم اینا کجای شکمش میره اصلا

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨