2777
2789
عنوان

بدخوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 43 پست
اخ دقیقاااا همیشه جلو تی وی خوابش میبره بزور میارمش تو اتاق خواب یبار صداشم نکردم پتو هم ندادم بهش د ...

اره واقعا 

من آرزوم بوده همیشه از بچگی ک جلو تلویزیون خوابم ببره دوستام میگفتن سریال چی شد من خوابم برد از اون موقع نشد ی بار خوابم ببره

من ک بیدارش میکنم میگه سرده پتو بنداز رو خودت😂😂😂

😂😂😂واقعا همینه خیلی خوبه بخدا  من بهش ک میگم میگه خسته نیستی حسود خانم  شانس من خسته ...

من سرکار میرفتم اینقدر خسته بودم نمیذاشت زود بخابم ،نامزد بودیم شبا میگفتم بره خونه مادرش بخابه من ۹شب میخابیپمیخابیدم حاااالیی میداد کککک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂واقعا همینه خیلی خوبه بخدا  من بهش ک میگم میگه خسته نیستی حسود خانم  شانس من خسته ...

اخی عزیزم   ایشالا زودی خوب شه.یکم سخته ولی بعد ک بزرگ شه این روزا میشه خاطره ..من نی نی ندالم  هنوز...خخ شوهر منم میگه ب خوابمم حسودیت میشه،😄😄😄انقد خوشخوابه این بشر

اره واقعا  من آرزوم بوده همیشه از بچگی ک جلو تلویزیون خوابم ببره دوستام میگفتن سریال چی شد من ...

جلو تی وی خوبه ک ما دوست بودیم من بزور بیدار میموندم اقا یهو بیهوش میشد من بازمنتظرش میموندم هووووف 

من سرکار میرفتم اینقدر خسته بودم نمیذاشت زود بخابم ،نامزد بودیم شبا میگفتم بره خونه مادرش بخابه من ۹ ...

عزیزم نامزدی خیلی دوران خوبیه 

من عاشق حیاط سرد خونه مادر بزرگمم تو پاییز زیر پتو لحاف شده ی بار فقط قسمتم شده😪😅خیلی حال داد

اخی عزیزم   ایشالا زودی خوب شه.یکم سخته ولی بعد ک بزرگ شه این روزا میشه خاطره ..من نی نی ن ...

مرسی گلی دعا کن 

واقعا خیلی سخته بیشتر درد کشیدن بچم سخته ک کاری نمیتونم بکنم آره خاطرات قشنگی هست بدون کولیک قشنگترم میشد😂😅

ان شاءالله عزیزم اگه تو اقدامی  نی نی دار  بشی ب زودی البته بدون  کولیک و رفلاکس و زردی

اره خیلی خوشخواب شوهر منم واای من مامانمم اینطوریه اومده بود پیش من جفتشون سریع ميخوابيدن منم مث جغدمظلوم نگاشون میکردم🥺

جلو تی وی خوبه ک ما دوست بودیم من بزور بیدار میموندم اقا یهو بیهوش میشد من بازمنتظرش میموندم هووووف& ...

😂😂😂بامزه بودین 

اره tvخوبه خیف ک من تواناییش ندارم🥺😪😂

مرسی گلی دعا کن  واقعا خیلی سخته بیشتر درد کشیدن بچم سخته ک کاری نمیتونم بکنم آره خاطرات قشنگی ...

ایشالا هر چی خوبه واست اتفاق بیفته قشنگم. نینیت زود  سلامتیشو ب دست بیاره  .....،😄😄آخیی

ایشالا هر چی خوبه واست اتفاق بیفته قشنگم. نینیت زود  سلامتیشو ب دست بیاره  .....،😄😄آخیی

مرسی گلم ان شاءالله برای توام گلی

مرسی عزیزم ان شاءالله خداکنه زود تموم بشه 😘💖