2777
2789

گرم بگیرم و قشنگ صحبت کنم؟ 

حسی ک درونم هست رو نسبت ب طرف نمیتونم بروز بدم.. 

منظورم پسر و اینا نیست کلا نسبت ب ی اتفاقی یا ی شخصی ک برام عزیزه... 

و اصلا توانایی صحبت کردن ندارم نمیدونم باید چی بگم یا چیکار کنم تو مواقع مختلف... 

ازمم سوال کنن جواب های خیلی کوتاه و ناقص میدم.. 

روابط عمومیم خوب نیست

شماهم این مشکلو دارید؟ راهکار چی؟ 

خواهر منم همینه . مدلش اینه دیکه . من پر انرژی ام ولی خواهرم نه. یه چیزی با آب و تاب براش تعریف میکنم اون خط صافه😂 بهش میگم بیسکوییت دور از جون شما

ولی مدلشه دیگه هرکسی یه جوره ناراحت نباش

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من 6متر زبون دارم کانال آموزش آشپزی زدم سر اعضا رو خوردم از همه جا از همه چیز فیلم میگیرم صحبت میکنم حتی کرم و عطر مورد علاقه و آهنگ هام

دوست داشتید تو تاپیک های قبل لینک کانال مو گذاشتم

چون دوره جدید داره شروع میشه

و دوره ها سه ماهه هستن

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن