2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر واسش مهمم؟پس چرا انقدر بهم بی محلی میکنه

مهمی در حد اینکه به نظرش دختر خوبی هستی و یه زمانی خیلی بهت علاقه داشته. الان درگیر افکار دیگس و نمیخواد به این چیزا فکر کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مهمی در حد اینکه به نظرش دختر خوبی هستی و یه زمانی خیلی بهت علاقه داشته. الان درگیر افکار دیگس و نمی ...

میش درموردم بگی کی طلاق میگیرم ایا بعد طلاقم ازدواج دارم ؟

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
لطفا بگو طلاقم کی میگیرم.

کمتر از یکسال ازدواجم داری ولی یه مدت فقط با مجردیت کیف میکنی

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
مهمی در حد اینکه به نظرش دختر خوبی هستی و یه زمانی خیلی بهت علاقه داشته. الان درگیر افکار دیگس و نمی ...

عزیزم میشه لطفا بگید اونموقع ک شماره دخترخالشو دیدم توگوشیش گفت خالم بوده باگوشی دخترخالم زنگ زده راست میگفت یعنی اصلا بادختره حرف نزده؟ خیانتی نبوده؟ 

خیلی در مورد ازدواجم ترس دارم چون ازدواج دوممه واقعا حس ششمی؟خیلی میترسم خوشبخت نشم باهاش

حس شهودیم خوبه و معمولا حدسام درست در میاد. البته الان دارم برای شما و بعضیای دیگه با ورق فا ل میگیرم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه گلم این مال چن وقت پیشه ولی میخوام بدونم  پس میگفت با خالم حرف زدم دروغ بوده؟ با دختره هم ح ...

نه فکر نکنم حرف زده باشه گفتم فقط در حد فکر

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️