2777
2789

سلام خوبید دو شبه جامو از شوهرم جدا کردم خیلی خیلی بهش وابسته ام ولی سعی کردم دور شم ازش چون بهش شک دارم و بابت اون سرچ های گوشیش و خیانت های قبلش دیروز یواشکی گوشیشو برداشتم دیدم رمزشو عوض کرده امشب خونه مامانم اینا که هستیم هی اومد طرفم اما من بهش بی محلی کردم گفتم اون سرچ ها رو برای کی زدی برای کی میخاستی پیام عاشقانه بفرستی گفت برای تو اما باور نکردم و نمیکنم چون هیچوقت برای من نفرستاده و نمیفرستع گفتم اون سرچ پیامک دوری و دلتنگی رو چی ما ک از هم دور نبودیم کلا زد زیرش گفت ن. من همچین سرچی نزدم گفتم با چشمای خودم دیدم مطمئنم اون سرچ عاشقانه هم برای من نبوده  گفت میخای باور کن میخوای مکن گفتم رمز گوشیتو چرا عوض کردی گفت کردم ک کردم دیگ حق نداری دست ب گوشیم بزنی گفت تا هر جا کم محلی کنی من هی کوتاه میام ولی ی روز کاسه صبرم لبریز میشه اونموقع خیلی بد میشه گفتم مثلا میخای چیکار کنی گفت حالا میفهمی گفتم ب درک لیاقتت همون هرزه هان امیدوارم تهش جدایی باشه پشتشو کرد منم همینطور 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

ولی خیلی خیلی حالم بده خیلی انگار دارم مواد. رو ترک میکنم هی دل دل میکنم برم پیشش خیلی وابسته ام خیلی دوسش دارم ولی میدونم این زندگی عاقبت نداره وهی ب خودم یادآوری میکنم خیانتاشو واینک رمزشو عوض کرده ولی خیلی خیلی سخته خیلی دارم زور میزنم ک ترم بغلش تمام سعیمو میکنم حواسمو پرت کنم نمی‌خوام برگردم سر خونه اولم دائم استرس بکشم و دلشوره داشته باشمو شک . توروخدا ی راهی بدید چجوری این وابستگی رو کم کنم و کوتاه  نیام فقط یکم کمتر بشه تمام بدنم میلرزه از استرس وقتی ب نبودش فک میکنم چیکار کنم بدجوری سر دوراهی ام ن راه پس دارم ن پیش ن میتونم برم نه نمیتونم بمونم

ی جورایی میدونم کم میارم وقتی به بعدش فکر میکنم ک خانواده ها جمع شن بگم نمی‌خوام اعتماد ندارم وفلان وحشت میکنم از نبودش ازینک واقعا تموم شه مثلا کابوسه چندین بار این راهو رفتم ک بهش محل ندم وابستگی کم بشه بتونم دوز شم جدا شم همیشه هم کم آوردم جا زدم  و بعدش خودمو سرزنش کردم ولی دیگ راهی نبوده نمی‌خوام کم بیارم ولی حالم خیلی بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی جورایی میدونم کم میارم وقتی به بعدش فکر میکنم ک خانواده ها جمع شن بگم نمی‌خوام اعتماد ندارم وفلان ...

ببین لازمه تحمل کنی جاتو جدا کردی ، تحمل کنی دیگ برا عادی میشه

منم مثلا بحثم میشه قهر میکنم خیلی دلم میخواد پییش بخوابم ولی جامو جدا میکنم درس عبرت شه   ، فقط کافیه یه شب  جدا بخوابم دیگ عادت میکنم تا خودش بیاد

فقط اینم بگم من خیلی زیا  قهر میکنم سر هیچ و پوچ خیلی بده این اخلاقم مرد رو خسته میکنه ، تو هم اگ میدونی با کسی هست اینکارو کن ، چون قهر زیادتری رو خسته میکنه ولی طوری هم رفتار نکن که پرو بشه ادامه بده

ببین لازمه تحمل کنی جاتو جدا کردی ، تحمل کنی دیگ برا عادی میشه منم مثلا بحثم میشه قهر میکنم خیلی دل ...

خیلی سخته تحملش دو شبه تا صبح نخوابیدم فقط نشستم وغلت زدم اونم از هر شرایطی استفاده می‌کنه بغلم می‌کنه احساساتمو تحریک می‌کنه شبا بدنم بی قراری می‌کنه نمیتونم بخوابم استرس و دلشوره دارم  تنگی نفس میگیرم مثل امشب