2777
2789
عنوان

بیاین براتون آیت الکرسی بخونم

100 بازدید | 17 پست

بچه هادعاکنیدیه معجزه توزندگی پدرومادرم ایجادبشه فقط معجزه میتونه کمک کنه یه حمدیاصلوات یاتوحید بخونید

منم ازخدامیخوام تواین شب عزیزهرچی ازخدامیخواین بهتون بده هرکی دعاکردکامنت بذاره براش آیت الکرسی میخونم ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

التماس دعا برام بخون برات میخونم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت

برام بخون حمد و صلوات و توحید میخونم دعا کن به کسی که میخام برسم

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

دعا میکنم برات عزیزم.شماهم دعاکن من خوب بشم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘