2789
عنوان

کیا خوشبختن و از ازدواجشون راضی هستن، ملاکتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 44 پست
من  با ایمان باشه استقلال مالی و فکری داشته باشه  بلند پرواز (به معنای اینکه همیشه تلاش ...

دقیقا منم همینا رو میخوام به علاوه اینکه ارتباط اجتماعى و مدیریتش هم خوب باشه

شب ارزوهاس برا منم دعا کن

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید
اخلاق که میگید یعنی چی مثلا من صبور بودن میاد تو ذهنم بعد چه جوری فهمیدید یه سوال کار و تحصیلات هم ...

برای من خیییلی ملاک بود 

اخلاق مثل اینکه اگر یه چیزی تو خانواده شما ناراحتش کنه چطوری برخورد می کنه 

اگر تو بحران قرار بگیرید چه کار می کنه؟ خودشو می بازه یا می تونه خودشو مدیریت کنه 

اگر احساس کنه خانواده اش باعث ناراحتی شما هستن و حق هم با شماست چطوری برخورد می کنه 

چقدر توی اختلاف نظر ها انعطاف داره 

ادم درون گرایی یا برون گرا 

و.... 

خیلی گسترده ست همینا به ذهنم اومد الان 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ملاکم اخلاق بود خوشبختم همسرم بیکار بود اومد خاستگاریم

جسارتا نترسیدی از بیکاربودنش؟ 

دقیقا منم همینا رو میخوام به علاوه اینکه ارتباط اجتماعى و مدیریتش هم خوب باشه شب ارزوهاس برا منم دع ...

ارتباط اجتماعی خیلی مهمه مخصوصا اگر شما اهل رفت و امد باشید 

انشاالله یه همسر خوب نصیب تون بشه ❤

برای من خیییلی ملاک بود  اخلاق مثل اینکه اگر یه چیزی تو خانواده شما ناراحتش کنه چطوری برخور ...

اهان مرسی ولی کلا برا خواستگار سنتی خیلی سخته طرفو بشناسی

اهان مرسی ولی کلا برا خواستگار سنتی خیلی سخته طرفو بشناسی

من سنتی ازدواج کردم 

به هر حال چون دو طرف از دو خانواده متفاوت با فرهنگ های مختلف هستند تفاوت و اختلاف نظر وجود داره 

به نظرم اون چیزایی که براتون جز اصول و هیچ جوره نمی تونید ازش بگذرید رو اول در طرف مقابل جست و جو کنید و برای باقی موارد هم به هرحال مجبورید یه جاهایی انعطاف نشون بدید 

من

ملاکم ایمان بود.

خوشبختانه به همراهش تحصیلات واخلاق  کنارش بود

با همتی که داشت وضعیت مالی وشغل خوب همراهش اومد با این که ازدواج کردنی دانشجو بود وتازه یک ماه بود سرکار رفته بود

باخلاق بود تو زمانی ک بی پول بود عصبی نمیشد کاری می‌کرد ک من حس خوشبختی کنم مثلا میرفت کارگری ولی وا ...

خداروشکر انشاالله همیشه خوشبخت باشید 

دعا کن یه ازدواج خوبم قسمت من بشه خیلی میترسم

نصیحتت میکنم فقط صبور باش هر لحظه از مشکلات و با کلی فکر پیش برو همین ده هیچ جلویی

😌آخامون جنتلمنه جنتلمنه😂

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
من ملاکم ایمان بود. خوشبختانه به همراهش تحصیلات واخلاق  کنارش بود با همتی که داشت وضعیت مالی ...

تحصیلات که میگی خیلی بالا منظورته یا معمولی در حد لیسانس

نصیحتت میکنم فقط صبور باش هر لحظه از مشکلات و با کلی فکر پیش برو همین ده هیچ جلویی 😌آخامون جنتلمنه ...

گیجم🥴