2777
2789

ملاکم اخلاق بود

خوبه خداروشکر 

هر زندگی بلاخره بالا و پایین داره سختی و خوشی داره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملاکم اخلاق بود خوبه خداروشکر  هر زندگی بلاخره بالا و پایین داره سختی و خوشی داره

مثلا چه جوری فهمیدی؟قبل از ازدواجو میگم

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید

من 

با ایمان باشه

استقلال مالی و فکری داشته باشه 

بلند پرواز (به معنای اینکه همیشه تلاش کنه برای بهتر بودن) 

با محبت باشه (وافعا از ته دلش منو بخواد و برای داشتنم تلاش کنه) 

خانواده خوب داشته باشه 

پیشرفت من براش مهم باشه 

فعلا همینا یادمه 🤭

خیلی چیزا هم بعد ازدواج فهمیدم 

مثلا تو نامزدی فکر می کردم همسرم خسیسه ولی بعد ازدواج غهمیدم طفلی واقعا دست و بالش تنگ بوده اون موقع وگرنه خیلی دست و دلبازه 

اخلاق که میگید یعنی چی مثلا من صبور بودن میاد تو ذهنم

بعد چه جوری فهمیدید

یه سوال کار و تحصیلات همسرتون چقد ملاک بود

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید
مثلا چه جوری فهمیدی؟قبل از ازدواجو میگم

فامیلیم 

شهرمونم کوچیکه همه همو میشناسن 

یک سال و نیمم نامزد بودیم بعد عقد عروسی 

تو طول این یک و سال نیم بلاخره دستم اومد اخلاق رفتارش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤