2777
2789

سلام به روب ماه تک تک دخترا و خانومای گل نی نی سایتی 😁 اقا امشب با کلی انرژی مثبت اومدم بهتون بگم که شب آرزوها یا همون لیلة الرغائب یکی از بهترین شب ها و پر از انرژی های مثبت شبی که خدا به بنده هاش و حرفای دلشون گوش میده 😇 بیایید برای هم دعا کنیم یارب هوای دل تکتکمون رو داشته باش 😁 گاهی نمی‌شود که نمی‌شود اما ماباید امیدمونو از دست ندیم ، بچه پررو باشیم😎 از دعا کردن خسته نشیم از شکست هم ناراحت نشیم شکست مقدمه موفقیت 👌❤️ دوستای نی نی سایتی به امید رسیدن به آرزوهااااااا 😍

پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمود:

💐اِستَكثِروا في رَجَبٍ مِن قَولِ: «أستَغفِرُاللّهَ»، وَاسأَلُوا اللّهَ الإِقالَةَ وَالتَّوبَةَ فيما مَضیٰ، وَالعِصمَةَ فيما بَقِيَ مِن آجالِكُم.

در رجب، جملۀ «استغفر اللّٰه» را فراوان بگویید واز خداوند دربارۀ [گناهان]گذشته پوزش وتوبه بخواهید وبرای باقیماندۀ عمرتان، مصونیت [از گناه]. 

توصل به ۱۲ امام مخصوصا مادر حضرت عباس و مادر حضرت مهدی و مهم تر از همه مادرسادات حضرت فاطمه  یادتون نره 

#التماس دعاااااااای فراوااااان ❤️😁 به امید رسیدن به آرزوهامون 🤲 الهی آمین 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

برا منم دعا کنین بچه ها🥺❤️

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی همون که میدونییی

آمینننن

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
برا منم دعا کنین بچه ها🥺❤️

انشالله به تک تک آرزوهات میرسی من بهت قول میدم 🥰 ما یه امام مهربون بزرگوار داریم به اسم امام رضا با لقب ضامن آهو همین الان ازش بخواه 😍🥰 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

زهرا. سلامتی و آرامش و امنیت و برکت زندگی من و خانوادم 

شفای همه بیماری های روحی و جسمیم 

شاغل شدنم 

عاقبت بخیریم

مهیا شدن شرایط مهاجرتم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

خانوما دعاکنید برادرم یه بخت خوب قسمتش بشه امشب میخواستم سلامتی خودموازخدا بخوام اما وقتی مادرم گفت حال نداره خودمویادم رفت ازخدا سلامتی مادرمو خواستم اشکام بندنمیاد واسمون دعاکنید لطفا