2777
2789
عنوان

جاری و برادر شوهر

776 بازدید | 26 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

ی جاری دارم مثل خودم پیگمنتره بعد کار فیبروز انجام داده بود به اینم برداشت عکسو به شوهرش نشون داد که من اینو امروز کار کردم..چشمای خانمه هم مشخص بود که به دوربین نگاه می‌کنه بعد شوهرش برگشت بهش گفت چرا نشون میدی بهرحال چشماش مشخصه..حالا منظور از این حرفش چی بود نمی‌دونیم جاریمم رفته تو فکر که نکنه این شوهرش حوله‌...

البته بگم شوهرش خیلی آقاست اصلا اهل برنامه و اینا نیست نماز خون.. روزه..اصلا هم ناپاک نیست که بگم آره این از حرفش منظور داشته باشه 

من نفهمیدم

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂منم فیبروزکارم ببخشید از اون خرمذهبیاس خو  برا اونا زشته عیبیه چشم زن رو نامحرم ببینه 😂😂😂

اتفاقا اصلا اینطور نیست ولی فکر کنم منظورش این بوده که مثلاً ممکنه خانمه قبول نکنه عکسو نشون بدی 

من اینو بهش گفتم این جاری من حالیش نیست

اتفاقا اصلا اینطور نیست ولی فکر کنم منظورش این بوده که مثلاً ممکنه خانمه قبول نکنه عکسو نشون بدی&nbs ...

باشه شما راست میگی😂🙈

کسی که اجازه میده پیگمنترش ازش عکس بگیره یعنی حتی اجازه داده تو پیج پابلیک هم عکسشو بزارن 

چیو نفهمیدی اینکه میگه شوهرم نکنه حول باشه با دیدن عکس چشم خانم هالی به هالی بشه

به جاریت بگو با عکس چشم اخه 😐

آگاهی مثل سونامی میمونه وقتی که شروع بشه نه ترس نه مرگ و نه هیچ چیز دیگه ای نمیتونه جلوش رو بگیره ...
چیو نفهمیدی اینکه میگه شوهرم نکنه حول باشه با دیدن عکس چشم خانم هالی به هالی بشه

نخیر اشتباه تفسیر کردی،‌منظورش این بود که عکس زن مردم رو چرا نشون میدی، چرا مشتری به تو اعتماد داره تو عکسس رو داری به مردا نشون میدی

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم