2777
2789
عنوان

به نظرتون اين بيشعوريه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 24 پست
چه ربطی دارع  بی شعوری وقتی میشه ک غذا بخوری و همینطوری بشینی و منتظر بشی هنچیو اون تنهایی جمع ...

خب كارهاي قبل از اومدن مهمونا چي؟جمع و جور كردن خونه و پختن غذاو…

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
اگه خودشم میره مهمونی باید توقع مهمون داشته باشه  اگه فکر میکنه بقیه باید رعایت کنن خودشم چند ...

منم بدون دعوت جايي نميرم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ميخوان بيان ديدن بچه سومم ولي ميگن شام ميايم

واسه بچه که شام نمیمونن   

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اگه با هماهنگی باشه نه ولی سرزده خوب نیست به نظر من

نه باهماهنگيه ولي بالاخره كلي بچه دوماهه بايد گريه كنه تا مادرش بره به كارتش برسه

واسه بچه که شام نمیمونن    

فاميل شوهر است ديگر

ميخواد ٣٠٠بذاره تو پاكت بده به من 

من بايد ٣تومن خرج كنم از بيرون عذا بگيرم😒

فاميل شوهر است ديگر ميخواد ٣٠٠بذاره تو پاكت بده به من  من بايد ٣تومن خرج كنم از بيرون عذا بگي ...

یک چیز ساده درست کن مثل ماکارونی 

چرا باید از بیرون غذا بگیری ؟ 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یک چیز ساده درست کن مثل ماکارونی  چرا باید از بیرون غذا بگیری ؟

شوهرم ميگه زشته😏

شوهرم ميگه زشته😏

چی بگم 🤕 

اگه فامیل شوهرته ، بزار خودش هر کاری میخواد بکنه. باز فردا تو دلش نگه می داره یک چیزی میگه بهت 

چی بگم 🤕  اگه فامیل شوهرته ، بزار خودش هر کاری میخواد بکنه. باز فردا تو دلش نگه می داره یک چی ...

آره بابا اگه حتي برسم غذا درست كنم اينكارو نميكنم كه مهمونا بفهمن كارشون درست نيست