2777
2789
عنوان

به نظرتون اين بيشعوريه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
چه ربطی دارع  بی شعوری وقتی میشه ک غذا بخوری و همینطوری بشینی و منتظر بشی هنچیو اون تنهایی جمع ...

خب كارهاي قبل از اومدن مهمونا چي؟جمع و جور كردن خونه و پختن غذاو…

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
اگه خودشم میره مهمونی باید توقع مهمون داشته باشه  اگه فکر میکنه بقیه باید رعایت کنن خودشم چند ...

منم بدون دعوت جايي نميرم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ميخوان بيان ديدن بچه سومم ولي ميگن شام ميايم

واسه بچه که شام نمیمونن   

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اگه با هماهنگی باشه نه ولی سرزده خوب نیست به نظر من

نه باهماهنگيه ولي بالاخره كلي بچه دوماهه بايد گريه كنه تا مادرش بره به كارتش برسه

واسه بچه که شام نمیمونن    

فاميل شوهر است ديگر

ميخواد ٣٠٠بذاره تو پاكت بده به من 

من بايد ٣تومن خرج كنم از بيرون عذا بگيرم😒

فاميل شوهر است ديگر ميخواد ٣٠٠بذاره تو پاكت بده به من  من بايد ٣تومن خرج كنم از بيرون عذا بگي ...

یک چیز ساده درست کن مثل ماکارونی 

چرا باید از بیرون غذا بگیری ؟ 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یک چیز ساده درست کن مثل ماکارونی  چرا باید از بیرون غذا بگیری ؟

شوهرم ميگه زشته😏

شوهرم ميگه زشته😏

چی بگم 🤕 

اگه فامیل شوهرته ، بزار خودش هر کاری میخواد بکنه. باز فردا تو دلش نگه می داره یک چیزی میگه بهت 

چی بگم 🤕  اگه فامیل شوهرته ، بزار خودش هر کاری میخواد بکنه. باز فردا تو دلش نگه می داره یک چی ...

آره بابا اگه حتي برسم غذا درست كنم اينكارو نميكنم كه مهمونا بفهمن كارشون درست نيست