2777
2789
عنوان

🌼شب ارزوها.لیله الرغائب🌼

136 بازدید | 13 پست

سلام دوستان قشنگم امشب،شب قشنگیه و بنام شب ارزوها معروفه.با دل های پاکتون برای هم دعا کنیم امین گوی ارزوهای هم باشیم شاید یکی محبوب تر و عزیزتر بود و حاجتمون رو گرفتیم.برای همه گرفتاران و ملتمسین دعا دعا کنیم.برای همه مستاجرین و گرفتاران مالی دعا کنیم.برای همه منتظرین هم فرزندان سالم و صالح ارزو کنیم.اگر دوست داشتین من هم در دعاهاتون یاد کنید این ماه درمان رو بازهم شروع کردم و صاحب اولاد صالح و سالم شم🙏از ارزوها و حاجاتتون بگید قابل باشم با صلوات مهمانتون کنم🌼🙏

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمرزش گناهان پدرم که فوت کردم 

شفای مادرم خواهرم 

سرو سامان گرفتن و عاقل شدن برادرام 

خونه دار شدنم 

سلامتی صالح و عاقل و موفق بودن علی و زهرا 

سلامتی من و شوهرم و شیرین شدن زندگیم

به نیابت از آقا امام زمان عج ۱۴ صلوات میفرستم انشالله حاجت روا شین التماس دعا

با خوندن پیامت دلم لرزید😭ممنونم عزیزم🌼

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

به نیابت از آقا امام زمان عج ۱۴ صلوات میفرستم انشالله حاجت روا شین التماس دعا

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه ...

به نیابت  از آقا امام زمان عج ۱۴ صلوات میفرستم انشالله چشمتون خوب شه و حاجتتون براورده شه التماس دعا

اللهم عجل لولیک الفرج💚