2777
2789

یه روز جلوتراز موعد زدم حتی هاله هم نداشت.دیروزموعدم بوده اما امروزم نشدم.سینه هام یخورده سفت شده و ازروی لباسم انگشتم بهش میخوره درد میکنه.ترشح شیری و کشدارهم دوسه باردیدم.بطوری زیاد بوده که فک کردم پریوده اما دیدم نه شیری و کشداره.عذرمیخوام بابت صریح گفتنم اما ممکنه؟

من کلا علائم نداشتم روز موعد بی بی زدم هاله جزئی داشت فرداش مدیکور زدم منفی بود رفتم آزمایش مثبت یود 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی زود زدید 

جاری من با بی بی منفی باردار بود

بستگی به میزان هورمون داره و اینکه لقاح کی انجام شده باشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بله من ۶تا بی بی جکم منفی بود آخری ی هاله خیلی خیلی کم رنگ شد دکتر گفت دلیلش این بود ک خیلی زود میزدم مثلا سه ماهی بارداریم امتحانی زدی همون ثانیه قرمز شد دست نگه دار 

زندگی با زنده بودن فرق ها دارد رفیق ...        هیچکس بعد رفتن کسی نمرد اما دیگه زندگی نکرد ....دلتنگی داره از پا درمیارتم
بله من ۶تا بی بی جکم منفی بود آخری ی هاله خیلی خیلی کم رنگ شد دکتر گفت دلیلش این بود ک خیلی زود میزد ...

بااین حرفاخیلی امیدوارمیشم اما میترسم واهی باشه و خیط شم

بی بی منم مدیکور بود.کدوم برندهاله داشت؟

اگر اشتباه نکنم روژین یا همچین اسمی داشت 

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

با اجازه اسی با تجربه ها جواب بدین

شش روز عقب انداختم بشدت ترشح دارم بقول اسی جوری ک حس میکنم پری شدم تاحالا سابقه عقب انداختن نداشتم کمر و سینمم درد نمیکنه دیروز مدیکور زدم منفی بود امکان داره عدد بتا پایین باشه بی بی نشون نده؟ اقدام زمان تخمک گذاری بود!ینی میشه من حامله باشم خدایا