2777
2789
عنوان

زندگی با خاطرات عزیزان مان،😭

287 بازدید | 22 پست

کی را از دست دادید و به خاطراتش فکر می کنید و دلتون تنگ میشه؟  

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام

امضام😭💔

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

من هر بار یادم میاد ساعات آخر را میگم چرا نمیدانستم داره تموم میکنه... چرااااا....بهش بیشتر محبت میکردم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

خالم.امشب میگفتم‌خدایا منم ببر پیشش.خیلی دوسش دارم خیلی همیشه بوده از بچگیم تا همین ۴ماه پیش.چقدر صمیمی بوویم باهم باهم کلی زندگی کردیم تا پارکم میخواستیم بریم باهم میرفتیم کل جهیزیمو اون‌چید زایمان کردم هرروز با یه عالمه وسیله و خوراکی میومد بچم اذیت میکرد بغلش میکردو بهش رسیدگی میکرد.کمرم شکست جای خواهرنداشتم بود جگرم خونه از نبودنش 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اولش پدربزرگم بر اثر کرونا...دو ماه بعدداداش ۱۵ سالم بر اثر تصادف .... ۸ ماه بعد پدرم بر اثر بیماری ...

عزیزم. روحشون شااااد