2777
2789
عنوان

براتون ایه‌الکرسی ❤️و صلوات ❤️می فرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 38 پست

@zahrarahil  

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم برای شما خوندم إن شاالله خدا حاجتتون بده لطفا برای طوطی من دعا کنید مریض دکترم بردمش ، نره ...

عزیزم😍🥹سلامت بشه انشالله زودتر

تو اینستا هم کلی دکتر انلاین میتونی پیدا کنی و عکس و‌فیلم بفرستی تا انشالله زودتر خوب شه

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
عزیزم😍🥹سلامت بشه انشالله زودتر تو اینستا هم کلی دکتر انلاین میتونی پیدا کنی و عکس و‌فیلم بفرستی ت ...

مرسی قربونت إن شاالله شمام سلامت و خوشبخت باشی در کنار خانواده، حضوری بردم پیش دامپزشک متخصص پرنده دکترش با تجربه س دکتر یونسی بیمارستان دامپزشکی شبانه روزی داره 

خدا با من است 🙌🌹
همیشه شاد و خوشبخت ‌سلامت باشید

سلامت باشی عزیزم برای همه دعا کردم ان شاالله همه حاجت روا بشن

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
سلامت باشی عزیزم برای همه دعا کردم ان شاالله همه حاجت روا بشن

آمیین❤️🙏❤️🌺❤️🙏🌺

@حنای_من    

الهی خیر ببینید 🌹 ممنونم قابل باشم من هم برای حاجت روایتون آیت الکرسی می خونم 💐

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

الهی خیر ببینید 🌹 ممنونم قابل باشم من هم برای حاجت روایتون آیت الکرسی می خونم 💐

همچنین عزیزم

ممنونم از محبتتون

خدا یار و همراهتون🌺🙏