2777
2789
عنوان

شوهرم بهم ماشین نمیده، چیکارش کنم بده ؟ 😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 35 پست
۴ ۵ ساله اصلا اصلا سوار نشدم ، به جز همون اوایل که ماشین بابامو میروندم اونم در حضور خودشون 😑

خب پس الان واقعا درست نیست یهو پشت ماشین بشینی، اگر تو خانوادت کسی هست باهش برو دوباره تمرین کن اگر نه هم برو آموزش رانندگی به یک مربی بگو خصوصی چند جلسه باهت کار کنه. شما که گواهینامه داری فقط نیاز به تمرین داری

یواشکی یه چند جلسه بامربی تمرینی بردار بعدش ماشینو بردا ببر بیرون.از رانندگیت فیلم بگیر.بعد چند روز ...

اره برای شروع باید یه دوره دوباره برم پیش مربی ، 

ولی خب ماشینو بخوام بردارم دیگه به چند روز نمیکشه همون بار اول میفهمه دیگه 😂

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه ترجیح میدم اصلا پیش خودش رانندگی نکنم انقدر که ایراد میگیره ، اخه خودش خدایی خیلی رانندگیش خوبه ...

شوهر منم فقط یبار جریمه شد اونم چون شب بود من تو ماشین روسریم افتاده بود🤣

شوهر منم فقط یبار جریمه شد اونم چون شب بود من تو ماشین روسریم افتاده بود🤣

شما رانندگی میکنین ؟ 

اخه میگه تو هم خوب رانندگی کنی یکی میزنه بهت میمیری 😑😑 

کلا خیلی منفیه انقدر نفوس بد میزنه تا اتفاق بیفته ، دلم میخواد خفه ش کنم بخدا 

حتی به طلاق هم فکر کردم 😑😑😑

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱
شما رانندگی میکنین ؟  اخه میگه تو هم خوب رانندگی کنی یکی میزنه بهت میمیری 😑😑  کلا خیلی ...

نه من کلاسای شهر رفتم فقط امتحان ندادم ماشینش پژو هست هرچی میگم صندلی ماشینت باید بیشتر بره جلو که من راحت تسلط داشته باشم به پدال ها گوش نمیده میگه صندلی مشکلی نداره اونم نمیخواد بده ماشینم به من

اره برای شروع باید یه دوره دوباره برم پیش مربی ،  ولی خب ماشینو بخوام بردارم دیگه به چند ...

از کجا میخواد بفهمه؟

شوهر منم شاخ و شونه زیاد میکشید.هرروز خیلی ریلکس برمیداشتم میرفتم.یه چند باری هم کوبیدم خسارت زدم کلی داد و بیداد کرد ولی من پررو تر از این حرفها بودم🤭

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی