2777
2789

پسرم الان هفت ماه و بیست روزشه چند نوع سوپ و فرنی بهم یاد بدین لطفا 

دیگه از این دو سه مدل سوپ و حریره که بش میدم زده شده 

به پروتئین گاوی هم حساسیت داره کارم سخت تر شده 

شما حالا اینایی که بلدی به من یاد بده لطفاً 😁

😂 چشم 

حریره بادوم میدم  ... سوپ با سیب زمینی و هویج و مرغ و جو پرک و دال عدس که البته همشونو باهم نمیریزم هردفعه دوسه موردشو .... فرنی با خرما که دوست نداره ... امروزم دمپختک با برنج ایرانی و لوبیا سبز  درست کردم دوست داشت ولی فک کنم سنگین بوده براش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 چشم  حریره بادوم میدم  ... سوپ با سیب زمینی و هویج و مرغ و جو پرک و دال عدس که البته ه ...

سلام عزیزم،خوب هستین،کاش پیاممو ببینین و راهنمایی کنین منو،من دخترم شش ماهشه،سه ماه شیر خودمو خورد و بعد از شیرم افتاد،شیرخشک می‌خورد و بد نبود تا دو ماه تا این که ماه پیش شروع کرد به استفراغ های زیاد و اسهال شد،بعد اون دیگه خوب وزن نگرفت تا غذا شروع کرد،الانم که غذا میخوره بی قراره کلا،فرنی با شیر گاو که خورد بی قرار شد و اسهال گرفت،فکر می‌کنم حساسیت به پروتئین گاوی داره،شیر خشک پپتی براش خریدم ولی دوست نداره نمیخوره،از وقتی شیرم کم شد و بهش شیشه دادم دیگه سینه نگرفت،میشه بپرسم پسرتون شیرخشک می‌خورد یا نه و این که چه شیر خشکی می‌خورد و از چهار پنج ماهگی ماهی چقدر وزن میگرفت؟لطفا راهنمایی کنید منو

سلام عزیزم،خوب هستین،کاش پیاممو ببینین و راهنمایی کنین منو،من دخترم شش ماهشه،سه ماه شیر خودمو خورد و ...

سلام عزیزم 

من پسرم شیر خشک نخورد اصلا مجبور شدم خودم رژیم غذایی بگیرم 

اول ی آزمایش ازش بگیر برا اطمینان چون ممکنه اسهالش از ویروسم باشه 

قبلا چه شیر خشکی میخورد اگه شیرش برپایه ی شیر گاو بوده که احتمالا آلرژی نداره 

پسر منم از ۵ ماه دیگه خیلی کم وزن اضافه کرد 

سلام عزیزم  من پسرم شیر خشک نخورد اصلا مجبور شدم خودم رژیم غذایی بگیرم  اول ی آزمایش ازش ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون،ممنونم که جواب دادین،خدا ببخشه کوچولوی گلتونو بهتون،سلامت باشین همیشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹