2777
2789

ان شاءالله به برکت این شب عزیزهمه حاجت روابشیم

لطفا هرکس مایله لایک کنه تا آخرشب فرصت هست بخونیم التماس دعای فراوان لطفا 

خواهشابرای منم زیاد دعاکنین چندین ساله حاجتی دارم که نمیشه

حاجت روا شین ممنون به خاطر تاپیک خوبت🌹🌹🌹

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شفای پدرم دعا کنین 

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

من یکی میخونم به نیت ازدواج موفق مجردهای تاپیکت و خودم تا آخر امسال الهی بخت خوب نصیب مجردها بشه 

دعام کنید دوستان نسیم هستم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
من یکی میخونم به نیت ازدواج موفق مجردهای تاپیکت و خودم تا آخر امسال الهی بخت خوب نصیب مجردها بشه&nbs ...

مممنونم که به فکر ما مجردها هستی حاجت روا شی

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
من یکی میخونم به نیت ازدواج موفق مجردهای تاپیکت و خودم تا آخر امسال الهی بخت خوب نصیب مجردها بشه&nbs ...

نسیم خانم ان شاءالله هرچه زودتر یه بخت عالی نصیبتون بشه 

هم شماوهم تمام مجردای عزیز

منم یکی میخونم ب نیت تموم شدن مشکلات‌سختی‌ک الان دارم واگ خیرباشه ب زندگیم برگردم اگ نباشه خدا ی بخت ...

قبول باشه عزیزم ان شاءالله بهترینها براتون اتفاق بیوفته

التماس دعا لطفا برای برآورده شدن آرزوهای منم دعاکنین