2777
2789

❌طرح #استخدام ویژه #بانوان خانه دار 🙍‍♀️❌

🔸️بانوان عزیز و محترم؛

کار ما به صورت #دورکاری و #کار_در_منزل هست و فقط با یک گوشی ، میتونید کار کنید و کسب درآمد داشته باشید!

🔸️شما میتوانید از #آموزش_رایگان حین کار هم بهره مند شوید!

🔸️نیاز به حضور نیست❌ و هر چقدر مدت زمانی که مایل باشید رو میتونید به کار اختصاص بدید !

.

👈اولویت استخدام با کسانیست که زودتر  پیام ارسال کنند

https://rubika.ir/joing/DDACECEI0IWPTJZWYVBKHEJMHGTLHHTF

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم....

با سلامت مردم بازی نکنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اصلامنطقی نیست مگه چقدرمردم به طب سنتی رجوع میکنن توهمه جااین تبلیغات هست

چون واقعا طب سنتی در درمان و پیشگیری حرفی برای گفتن داره.و پیشنهاد من به شما اینکه یه بار زبانشناسی بشید تو لینک زیر تا باورتون بشه

https://rubika.ir/joing/DDACECEI0IWPTJZWYVBKHEJMHGTLHHTF

هرگز این کارو نمیکنم 

مدیونی داره بازی با جون مردمه 

خودمم هرگز به طب سنتی اعتماد نمیکنم چون خرافاتی بیش نیست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
با سلامت مردم بازی نکنید

تا حالا زبا نشناسی شدید؟؟که میشه از روی زبان به خیلی از بیماری ها تو بدن پی برد؟؟یا از خودتون یه چیزی میگید فقط😊😊

هرگز این کارو نمیکنم  مدیونی داره بازی با جون مردمه  خودمم هرگز به طب سنتی اعتماد نمیکنم ...

عزیزم اطلاعات کافی نداری شما.به نظرم یه سرچ بکن تو گوگل

تا حالا زبا نشناسی شدید؟؟که میشه از روی زبان به خیلی از بیماری ها تو بدن پی برد؟؟یا از خودتون یه چیز ...

تا حالا ادم شیاد زیاد دیدم که تبلیغ برای اشتغال میکنن که محصولاتشون رو بفروشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تا حالا ادم شیاد زیاد دیدم که تبلیغ برای اشتغال میکنن که محصولاتشون رو بفروشن

عزیزم قیمه هارو نریز تو ماستاااا

من تبلیغ دارویی نکردم.فقط اموزش و یادگیری هستش تاپیک من😊😊

عزیزم اطلاعات کافی نداری شما.به نظرم یه سرچ بکن تو گوگل

همین که منبعتون گوگل هست و هر کسی بخواد با چندتا دوره میتونه درمان کنه گواه باطل بودن کارتونه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم قیمه هارو نریز تو ماستاااا من تبلیغ دارویی نکردم.فقط اموزش و یادگیری هستش تاپیک من😊😊

طب از راه دور یاد میدید 

به به

دنبال نون حلال باشید

همین که منبعتون گوگل هست و هر کسی بخواد با چندتا دوره میتونه درمان کنه گواه باطل بودن کارتونه

نگفتم که تو بیای ملتو درمان کنی☹☹☹☹

گفتم آمووووزززززششششش عزیزم😊😊

نگفتم که تو بیای ملتو درمان کنی☹☹☹☹ گفتم آمووووزززززششششش عزیزم😊😊

اهان پس درمان نمیکنن فقط پول میدن به شما و تهش هیچی 

ببین هرچی بیشتر توصیح میدی بیشتر ضایع میشی 😍