2777
2789
عنوان

میشه به کسی نگین چرا بچه لاغره؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااااا همه فکر میکنن مادر بهتری هستن متاسفانه

والا یادشون رفته 

من سر پوشک گرفتن بچه م 

همه ماشالله بچه هاشون شده بودن پاک و طاهر 

بدون خطا 

انقد گفتن من داشتم کم کم بچه م می‌بردم دکتر 

من به دکتر فتم دنده های بچم پیداس گفت عیب نداره هرچی دنده هاش پیداترسالمتر

😁😁😁  من ازمایش گرفت زینک وویتامین د واهنش کمه 

من تو۴ سال زندگیش اهن زینک وویتامین فقط دادمش ماهی ۱ شربت میدم نمیدونم کجا رفتن 

به قول خودش میگه تو شکمم کیه غذاهایی من میخورمو  میخوره که باز من گشنم میشه😁

والا یادشون رفته  من سر پوشک گرفتن بچه م  همه ماشالله بچه هاشون شده بودن پاک و طاهر  ...

من ده ماهگی اتاق بچم رو جدا کردم بخاطر اینکه تو اتاق ما نمیتونست راحت بخوابه صدای تکون خوردن و خروپف پدرش همش بیدارش میکرد. مادرشوهرم همش میگفت خیلی زوده چرا اتاقشو جدا کردی. آخرش یک بار گفتم آخه اصلا ایرادی نداره خیلی هم بهتره مستقل میشه خارجی ها که از ۶ ماهگی جدا میکنن بخاطر استقلال بچه. برگشت بهم گفت خارجی ها که عاطفه ندارن بچه باید تا دو سالگی پیش مادرش باشه. منظورش این بود که من عاطفه ندارم یا حواسش نبوده نمیدونم ولی خیلی ناراحت شدم. حالا بعدا بهش میگم از دستش ناراحت شدم

میگفتی باشه  حالا بچه خواب  مادر هم خواب 😐

اصلا آدم یه چیزایی میشنوه تعجب بر انگیزه. الان همین پوشک گرفتن رو میخوام اتفاقا نگم بهشون اصلا. خودم تو خونه عادتش میدم و تمام.

ماشالا همه متخصص هستن فقط نمیدونم چرا بچه های خودشون تا ۴ سالگی هنوز مثل نوزادا رفتار میکنن. مثل اینکه همه ی آدما اینجوری هستن که ایراد کار خودشونو نمیبینن و فقط بلدن از دیگران ایراد بگیرن