2777
2789
عنوان

خیانت، جدایی و مهریه

297 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

میخوام برم محضر مهریمو بزارم اجرا، کسی میدونه کی برای شوهرم پیامک میره؟ لطفا اگه میدونین کمکم کنید.

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش من یه سوال دارم ازت اسی راسته که میگن بخاطر گرونی سکه،موقع قسط بندی،نصف یک سکه رو واسه هرسال د ...

نمیدونم عزیزم... من خودم دنبال اطلاعاتم...ولی تا جایی که متوجه شدم این برای اونایی هست که مرد بگه هیچی ندارم...سندی چیزی به نامش نباشه کارت سخته...ولی اگه سند داشته باشه کار سختی نباید باشه

همون لحظه یا فوقش تا آخر همون روز، چن سالته؟ 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
همون لحظه یا فوقش تا آخر همون روز، چن سالته؟ 

همون لحظه که محضر رفتم یا ثبت اسناد؟ چون از محضر نامش و باید برم ثبت اسناد درسته؟

من اطلاعات ندارم بهت کمک کنم ولی میدونم تو گوگل سرچ کنی ی سری موسسات میاره میتونی زنگ بزنی بپرسی ازشون 

ولی اگه میتونی با ی وکیل صحبت کن بگو اگه مهریه ام بگیری برام فلان تعدادش برا تو 

اینجوری کارت راحت تر میشه 

من اطلاعات ندارم بهت کمک کنم ولی میدونم تو گوگل سرچ کنی ی سری موسسات میاره میتونی زنگ بزنی بپرسی ازش ...

صحبت گردم ولی خیلی گرون میگیرن...بعدشم من میخوام اینجوری بترسونمش ببینم شاید خودش حق طلاق و بهم داد با خونه رو.... اگه نکرد میرم سمت وکیل

گلم وقتی از محضر اجرا بزاری فک میکنم درجا ب ای شوهرت پیامک میره..اما بعدش بهت نامه میدن برای اجرای ثبت..اونجا دو سه روز کار داری..زیاد طول نمیکشه..توی ثبت هرچی اموال داره توقیف میشه..حساباشو میتونی مسدودکنی..و ممنوع الخروجش کنی..اینا که انجام بشه پیامکش براش میره..

گلم وقتی از محضر اجرا بزاری فک میکنم درجا ب ای شوهرت پیامک میره..اما بعدش بهت نامه میدن برای اجرای ث ...

پس هم تو محضر براشوپیامکومیره هم تو ثبت... راهی نمیدونین که اولش پیامک نره براش تا من کارای اداره ثبت و تموم کنم؟ میخوام یدفعه‌ای بهش بگم.