2777
2789
عنوان

خواهشا بخونید

263 بازدید | 24 پست

سلام امروز مادرشوهرم زنگ زد گف برو خونه یه سری کار هست بهم گفت تا انجام بدم ..منم شوهرم ک اومد با بچم‌رفتم خونشون ..پدرشوهرم تنها بود درو باز کرد اومد سمتم بعد دم در هی داشت با بچم حرف میزد مسخره بازی در میوورد بعد بچمو بوسید یهو ب بچم گف  اره دیگ تو رو بوسیدم مامانتو نبوسم ناراحت میشه یهو صورتشو اورد سمتم تا منو ببوسه محکم منو از سمت شونه گرفته بود ک صورتمو ببوسه منم داد زدم گفتم چیکار میکنی بابا ولم کن بعد هلش دادم گف وا تو دخترمی بعد خدا بهم رحم کرد همونجا شوهر رسید خونه شون ...بعد برا شوهرم تعریف کردم ..میگه توهم میزنی بابام منظوری نداشته با عروساش کلا اینجوریه بابام ..ولی تنم لرزید بخدا ..بنظرتون واقعا منظوری نداشته؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جو گیر شدی

از چه نظر جوگیر شدم؟؟اینکه گفتم بوسم نکنه؟اخه هیچوقت بوسم‌نمیکنه فقط وقتایی ک از سفر میاد یه روبوسی ساده ..الان بدجور منو گرفت ک بوسم کنم بخدا تنم لرزید تازه کسی هم خونه نبود 

خب تنها بود ..بعد هیچوقت نمیبوسه منو ..کلا یه مدلیه 

اهل خدا و پیغمبر هست؟ 

میخوام بدونم حالش خوب بود اون لحظه؟

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️