2777
2789
عنوان

دوستان تورو خدا برام دعا کنید خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 29 پست
قبل ازدواج میدونستی بداخلاقه باز باهاش ازدواج کردی؟؟؟

نه نمیدونستم ما سنتی ازدواج کردیم ولی چند بار تا پای طلاق رفتیم ولی نشد آخرین بار هم که داشتیم جدا میشدیم خدا پسرمو داد نتونستیم جدا شیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیدونستم ما سنتی ازدواج کردیم ولی چند بار تا پای طلاق رفتیم ولی نشد آخرین بار هم که داشتیم جدا م ...

چی بگم ان شاءالله درست میشه نگران نباش ولی اگه بچه ات بهت وابسته اس بزرگتر بشه جایی نمیمونه فقط پیش خودت میمونه 

قبل ازدواج میدونستی بداخلاقه باز باهاش ازدواج کردی؟؟؟

اصلا ما باب هم نبودیم نه تو اعتقاد نه سیاست نه تحصیلات نه فرهنگ 

خیلی اشتباه کردم الان هم به خاطر بچه نمیتونم طلاق بگیرم میگه طلاق بگیری بچه رو بهت نمیدم

خیلی ببخشید خانواده خوبی نیستن پیش بچه هر حرفی رو میزنن به بچه عیاش بازی یاد میدن نمیتونم تنهایی بدم ببره

اصلا ما باب هم نبودیم نه تو اعتقاد نه سیاست نه تحصیلات نه فرهنگ  خیلی اشتباه کردم الان هم به خ ...

خوب ببین بچه ات به مرور زمان وابستگیش بهت زیاد میشه و شوهرت مجبور میشه جایی بدون تو نبره بچه های این دور و زمونه اکثرا وابسته مادرن 

چی بگم ان شاءالله درست میشه نگران نباش ولی اگه بچه ات بهت وابسته اس بزرگتر بشه جایی نمیمونه فقط پیش ...

انشاالله عزیزم 

مرسی که باهام هم صحبت شدی 

بچه یه کم دیگه هم بزرگ شه وابسته تر شه خودش نره راحت میشم ولی تا اون روز من دق میکنم

انشالله گلم خدا از دهنت بشنوه  فقط آرزومه پسرم بزرگ شه تکیه گاهم باشه

خودت تربیتش کنی میشه عزیزم ببین حتی اگه شوهرت بچه رو ازت بگیره بزرگ بشه خودش میاد پیشت یعنی انقدر دهن شوهرتو سرویس میکنه که خود بچه ات میاد پیشت 

خودت تربیتش کنی میشه عزیزم ببین حتی اگه شوهرت بچه رو ازت بگیره بزرگ بشه خودش میاد پیشت یعنی انقدر ده ...

انشالله عزیزم

مرسی به خاطر دلداریات خیلی خالی شدم

خدا به حق این شب عزیز هرچی حاجت داری بهت عطا کنه

انشالله عزیزم مرسی به خاطر دلداریات خیلی خالی شدم خدا به حق این شب عزیز هرچی حاجت داری بهت عطا کنه

خواهش میکنم کاری نکردم فقط صبر کن ببین بچه ات چه پدری شوهرت در بیاره این بچه مادر هم میخواد 

سلام عزیزم خوبی عیدت مبارک ان شاءالله سال خوبی رو شروع کنی و همیشه شاد و سلامت و موفق و خندون و خوشبخت و سربلند باشی و به همه ارزوهات برسی و سایه خانواده ات همیشه بالا سرت باشه بازم عیدت مبارک

سلام عزیزم خوبی عیدت مبارک ان شاءالله سال خوبی رو شروع کنی و همیشه شاد و سلامت و موفق و خندون و خوشب ...

سلام عزیزم عید شما هم مبارک

انشاالله شما هم همیشه شاد و خوش و خرم باشی و روی غم و ناراحتی رو نبینی