2777
2789
عنوان

دوستان تورو خدا برام دعا کنید خستم

200 بازدید | 29 پست

سلام دوستان ماه بعد درست 1 ساله زایمان کردم از وقتی پسرم به دنیا اومده همسرم و خانوادش زندگیمو برام جهنم کردن حتی سر اینکه ناف بچه رو کجا بندازیم تو رخت زائویی منو به گریه انداختن بخیه هام به درد اومد..از یک ماهگی پسرم.شوهرم پسرمو بدون من خونه مادرش برد بعدش هم چندین بار این کارو کرد خیلی کم منو میبرد رسمشون اینه که هر بار بچه با مادرش نمیاد واسه جاری وسطی هم همین کارو کردن.جاری بزرگم هم طلاق گرفته 9 ساله نذاشتن بچه شو ببینه .ولی الان 6 ماهه باهشون قهرم شوهرم بچه رو خواسته ببره نذاشتم گفتم باهم بریم خونه مادرت آشتی کنیم بعدش هر دفعه باهم بریم شوهرم قبول نکرده دلم تحمل جدایی پسرمو نداره شب و روزم گریه شده امروز هم گفت تو در شرایطی نیستی بچه رو ندی منم میرم با یکی دیگه ازدواج میکنم..شب جمعه هست ازتون التماس میکنم دعام کنید خیلی خستم 

حق نداره بچه رو ازت جدا کنه میتونی بری شکایت کنی 

تا ۷سالگی کلا حضانت بچه با توی عزیزم

برا چه مدت بچه رو ازت جدا میکنه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق نداره بچه رو ازت جدا کنه میتونی بری شکایت کنی  تا ۷سالگی کلا حضانت بچه با توی عزیزم برا چه ...

میگه بده ببرم اونجا ببینن 

یه بار ساعت 3 ظهر برد 11 شب به زور تلفن و زنگ زدن آورد

میدونم میخوان اینجوری ازم جدا کنن چون واسه جاری بزرگم هم همین کارو کردن حتی نذاشتن بچه عکسها مادرشو ببینه

سلام عزیزم خوبی کفتی با جاریتم همین کارو کردن قبل لچه دار شدنت میدونستی با تو هم میخواد اینکارو بکنه ...

راستش عزیزم دکتر به من گفته بود تو فعلا باردار نمیشی باید تقویت شی منم جلوگیری نکردم بعدش دعوامون شد کارمون به دادگاه و طلاق کشید یه جلسه محضر مونده بود که صیغه طلاق رو بخونن محضر گفت باید بری آزمایش بارداری بدی آزمایش دادم دیدم باردارم به خاطر بچه برگشتیم سرخونه و زندگیمون..4 ماهه بود نمیدونستم چون لکه بینی داشتم ترسیدم بچه 4 ماهه رو سقط کنم

ء یعنی دکتر نفهمید بارداری؟؟؟

نه اون موقع باردار نبودم خونریزی داشتم رفتم دکتر معاینه کرد گفت تو فعلا نمیتونی باردار شی منم به خاطر حرف دکتر  جلوگیری نکردم باردار شدم 

نه اون موقع باردار نبودم خونریزی داشتم رفتم دکتر معاینه کرد گفت تو فعلا نمیتونی باردار شی منم به خاط ...

اهان فکر کردم باردار بودی رفتی پیشش ولی به نظرم یه شب ببین شوهرت نیومد خونه بچه رو بردار و برو یه جا که پیدات نکنه 

اهان فکر کردم باردار بودی رفتی پیشش ولی به نظرم یه شب ببین شوهرت نیومد خونه بچه رو بردار و برو یه جا ...

کاش میتونستم کاش کسی رو داشتم که پشتم بود..به خدا خودمم چاره رو تو فرار میبینم ولی کسی رو ندارم..تو آپارتمان خودم میشینیم آپارتمانم طبقه بالای مامانم ایناست..تک فرزندم مامانم هم ناراحتی قلبی داره بابام هم آلزایمر گرفته

کاش میتونستم کاش کسی رو داشتم که پشتم بود..به خدا خودمم چاره رو تو فرار میبینم ولی کسی رو ندارم..تو ...

ببین بیا یه بار به شوهرت بگو ببین تنهایی یه روز میتونه از پس بچه بر بیاد یعنی یه روز بهش بده و بگو میرم خونه مامانم اینو میگم چون فکر میکنه میتونه بچه رو تنهایی بزرگ کنه 

ببین بیا یه بار به شوهرت بگو ببین تنهایی یه روز میتونه از پس بچه بر بیاد یعنی یه روز بهش بده و بگو م ...

اره چند بار این فکر و کردم که بدم بچه رو ببینه نمیتونه نگه داره بیاره ولی این دلم نمیذاره دلم طاقت نپستر

یه بار هم گفتم ببر بچه رو مادرت بزرگ کنه گفت مادرم چرا میدمش پرورشگاه

اره چند بار این فکر و کردم که بدم بچه رو ببینه نمیتونه نگه داره بیاره ولی این دلم نمیذاره دلم طاقت ن ...

ببین به نظرم بچه رو بردار و برو مسافرخونه ای که شوهرت نمیشناسه اونجا رو 

ببین به نظرم بچه رو بردار و برو مسافرخونه ای که شوهرت نمیشناسه اونجا رو 

چی بگم عزیزم میترسم بیاد به مامانم اینا حرص بده یا یه انگی بهم بچسبونه خیلی خانواده شری هستن