2777
2789
عنوان

خوشگلی

160 بازدید | 21 پست

سلام 

من چهره لاغری دارم و ابرو ها و پلکم کم پشت و بور هس لبام نازک چهرمو دوس ندارم 

فک کنم با ژل و عمل بینی  و میکرو ابرو بهتر شم -

اما دوستم میگه تپل بشی خوشگلتر میشی تا عمل ها

پلک منظورش مژه س البته

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.برا مژه ها و ابروت سریتا استفاده کن بعد چهار ماه زخیم و بلند و پر میشه

هر روز ی دونه سیب درختی بخار پز شده بخور ک صورتت تپل تر بشه

لبتم فیلر بزن

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
پلک منظورش مژه س البته

ممنون که گفتی 

داشتم فک میکردم پلک چجوری کم پشت میشه🤣🤣🤣

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
ممنون که گفتی  داشتم فک میکردم پلک چجوری کم پشت میشه🤣🤣🤣

عشق منی😂😂😂

18 سالمه 170 و وزن 69

.  فک نکنم با این وزن صورتت خیلی لاغر باشه ها

18 سالمه 170 و وزن 69

وزنت متعادله لاغر نیستی 

دستورات  کاربری که گفت سیب بخار پز بخور رو انجام بده 

جوانه گندم هم خوبه سیب زمینی آب پز و ماسک خیار 

شنیدم صورت رو پر میکنهذ

انجام بده

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
وزنت متعادله لاغر نیستی  دستورات  کاربری که گفت سیب بخار پز بخور رو انجام بده  جوان ...

مرسی 

البته الان شاید وزنم کم بشه چون این برا قبل نامزدی بود راستی بعد از بهم خوردن اون خیلی لاغر تر شدم ولی بازم متعادل