2777
2789
عنوان

آرزوتونو بگید براتون دعا کنم

50 بازدید | 12 پست

آرزوتونو بگید براتون دعا کنم کسایی هم که این زیر تاپیک گزاشتن برای هم دعا کنن . دعای جمعی زودتر مستجاب میشه . برای من هم یه صلوات بفرستید 😘😘

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

برات صلوات فرستادم

لطفاً برای برگشت عشقم دعا کنید،اسمم رقیه هست😔🙏🏻🤲🏻

حالم خرابه که اینجا ازتون التماس دعا دارم

هرکی دعاکرد لایک کنه امیدوار بشم🥲

ممنونم

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاقبت بخیری بچه هام و خانوادم 

التماس دعا

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

زهرا. سلامتی و آرامش و امنیت و برکت زندگی من و خانوادم 

شفای همه بیماری های روحی و جسمیم 

شاغل شدنم 

عاقبت بخیریم

مهیا شدن شرایط مهاجرتم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
به عشقم برسم 

ایشالله 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
باردار بشم 

ایشالله

انشالله ارامش تو زندگیت بیاد و لذت ببری  صلوات فرستاذم برای منم دعا کن لطفا تو بدترین شرایط زن ...

برات حمد فرستادم عزیزم 

زهرا. سلامتی و آرامش و امنیت و برکت زندگی من و خانوادم  شفای همه بیماری های روحی و جسمیم  ...

ایشالله سال دیگه به تک تکشون رسیدی