2777
2789

بعد از 15 روز کات کردن

جواب زنگشو دادم اونم نیم ساعت باهاش حرف زدم؛چقد من احمقم ک نتونستم ب قلبم غلبه کنم؛لابد اون الان دارع با خودش میگه چقد دیوونس ک با خیانتم هنوزم دوسم دارع 😞😭

غرورمو له کردم چیکار کنم 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی 

اصلا نباید ببخشیش 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

نمیتونم دلداریت بدم و حرفای مثبت بزنم. ما خانوما برده دلیم و اگه نتونی افسار بندازی گردنش این اتفاق انقد تکرار میشه ک از تو فقط ادم شکاک می مونه ک ب زمین و زمان شک داره و عزت نفسی هم براش نمونده. رها کن آدم اشتباهی رو هرچقد سخت باشه.

الان چ غلطی کنم 😭ارزشمو زیر پا له کردم 

نگران نباش و خودتو انقدر اذیت نکن عزیزم، شد دیگه، ولی دفعه ی بعد اصلا جوابشو نده و بزن بلاکش کن و ارزشت خیلی بیشتر از همچین آدم پستیه، بره گمشه پی کارش

نمیتونم دلداریت بدم و حرفای مثبت بزنم. ما خانوما برده دلیم و اگه نتونی افسار بندازی گردنش این اتفاق ...

قصدمم رها کردنه..این 15 روز زیاد زنگ میز جواب نمیدادم نمیدونم امروز چیشد ک جواب دادم الانم دارم دیوونه میشم