2777
2789

سلام

بچه ها توروخدا کسی گزارش نزنه،سوالم واقعا فوری هست نیخوام بدونم فقط من این مشکل رو دارم یا کسی دیگه هم هست که داشته باشه🥺

اول بگم دکتر رفتم چن بااار، ازمایش و سونو و پاپ اسمیر و معاینه و همه اینام شدم ولی انگار دکترام نمیدونم چمه

فقط گفتن تنبلی تخمدان خفیف داری.

مشکلم اینه که پریودام نامرتبه، خیلی طول میکشه تا پاک بشم، مثلا دو هفته بعد پاکیم که اصلا وقت پریودیم نیست لک بینی دارم، لخته دارم حالتای پری دارم ولی پریود نمیشم، اینجور وقتا موقع نزدیکی هم خون میاد😭

ینی اگه ببینم لخته دارم یا لک دارم رابطه ندارماا ولی قبل از اینکه ببینم اینطوری شدم یهو میبینی وسط ماه بدون اینکه وقت پریودیم باشه بعد رابطه خون میاد... خیلی میترسم

بعدم خیلی اذیت کننده هست، فک کن یه هفته اینجوری باشی یه حالت بین پریودی و پریود نبودن بعدشم یه هفته ده روز پریود باشی...

خسته شدم دیگه

دکترام فقط میگن هیچیت نیست😭

بعدم من تبریزم اگه دکتر غدد و زنان زایمان عالی میشناسید معرفی کنید،فقط لطفا دکتر خانم معرفی کنید، پیش اقا راحت نیستم اصلا😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی موقع تخمک گذاری همه باردار میشن من باید خونریزی داشته باشم و حالتای پریودی داشته باشم🥺

خون زياد طبيعي نيست ولي يكم باشه طبيعي هست همراه با دل درد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ممنون عزیزم، با دل پاکت برام دعا کن،دیگه بریدم،نزدیک چهارساله اینجوریم، چن تا دکتر عوض کردم کسی نمید ...

چشم عزیزم، حتماً دعا می کنم برات. ❤

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
اره طبيعي هست اگه كم باشه  سرچ كن من خودمم  مجردم ولي موقع تخمك گذاري دل درد دارم انگ ...

واقعا؟

اره منم مجردی احساس میکنم گاهی اینجوری میشدم ولی بیشتر وقتا نمیفهمیدم چون رابطه نبود.

دوستتم بعد رابطه چند قطره خون میبینه یا حالتای پریودی و لخته و لک داره؟