سلام بچه هاااااا
من امروز رفتم عکس رنگی دادم، وای الکی انقد استرس کشیدم از ترس گریه میکردم ولی اصصصلا اذیت نداشت، واقعا اشتباهه بخوای بخاطرش بیهوش بشی
من رفتم ابن سینا تو تهران، با بیحسی، قبل رفتن یه شیاف دیکلوفناک گذاشتم یه ژلوفن هم خوردم، اونجا هم قبلش خودشون آمپول هیوسین زدن بهم، بعد کارو شروع کرد، دو نفر بودن یکیشون باهام حرف میزد آرومم کنه یکیشون کارمو انجام میداد، گریه میکردم از ترسم، انقد خوش برخورد بود بهم گفت اگه درد داشتی اذیت شدی یه آجر بیار بزن تو سررمن طفلک 🤣
اول معاینه کرد که عفونت نداشته باشم بعد یه چیزی که دهانه رحمو باز نگه داره بست اونجا، درد نداشت، بعد فک کنم بیحسی زد چون یه آمپول دستش بود ولی اصلا نفهمیدم، بعد یه کاری کرد رفت بیرون از اتاق(مث موقعی ک عکس میگیرن) دوباره اومد یه کاری کرد باز رفت عکس گرفت(در واقع تزریق دو مرحله انجام شده بود من اصلا نفهمیده بودم) تا اینجا هیچ دردی نداشتم، هر دفعه هم با همکارش میومدن بالا سرم، به همکارش گفتم تزریق کردین؟ گفت آره دو مرحله تزریق کردیم گفتم خدایی زدین؟ گفت آره منتظر بودی دردت بیاد جیغ بزنی 😁 گفت یبار دیگه هم تزریق میکنیم و تمام، این بار تزریق ک کرد یه درد پریودی خیلیییییییییییییییی خفیف، دقت کنید خیلییییییی خفیف تر از پریودی حتی، چند ثانیه گرفت بعد رفت عکسو گرفت، اومد یبار دیگه زد، باز مثل همون درد پریود خفیف در حد چند ثانیه ، و تمام، اومد همه چیو در آورد جمع کرد گفت یکم بمون تا مایع خارج شه ، بعد یه عکس هم اونطوری گرفت بعد گفت کم کم پاشو ببین سرگیجه نداری منم پاشدم گفتم نه، گفت میتونی بری، یه نوار هم خودم گذاشتم اونا نگفتن،گفت شاید لکه بینی داشته باشی ، خیییییلی کم لکه بینی داشتم، الانم هیچ دردی ندارم ، گفت اگه درد داشتی یه مسکن بخور ولی نیاز نشد خداروشکر ، رفتم کلی ازشون تشکر کردم که هم کارمو خوب و با حوصله انجام دادن هم بهم انرژی مثبت دادن، اااااصلا نترسین بچه ها، حیف اونهمه استرس و اشک 👀😐
سوالی داشتین بپرسین بچه ها